Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Μεγάλες στιγμές της αρχαιότητας: Λεωνίδας Βελής να τραγουδάει "Με το στόμα γεμάτο φιλιά..."
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

31 του μηνός χρόνος σχέση

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #96044 από kingkit στις 14 Μαρτίου 2012, 6:13πμ

kingkit

Εικονίδιο
μέλος από: 14/3/2012
Λοιπόν είμαι 15 χρόνον...
Και η κοπέλα μου ξανά αυτή 15 και με περνάει μάλιστα 3 μήνες...οι γονείς της δεν την αφήνουν να κάνεις σχέσεις...και τόσο καιρό οι γονείς πέρα βρέχει..τέλος πάντων...εδώ και πόσο καιρό της λέω να κάνουμε σεξ και μου λέει όλο το ίδιο πράμα <<όταν έρθει η κατάλληλη ώρα>>όλα τα έχουμε κάνει εκτός από σεξ....της το έχω γλείψει μετρημένες φορές...συνέχεια λέει δεν θέλει...λοιπόν παιδιά βοηθήστε...πείτε κάτι...τη να κάνω?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #96045 από kingkit στις 14 Μαρτίου 2012, 6:16πμ

kingkit

Εικονίδιο
Έκανα στην αρχή ένα λάθος με το ξανά...(σε λίγους μήνες κλείνω 16)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #96051 από L3naki στις 14 Μαρτίου 2012, 12:52μμ

L3naki

Εικονίδιο
πολύ πολύ καλησπέρα σου ! δεν είναι κακό που η κοπέλα σου δεν θέλει να το κάνετε... απλά δεν νιώθει ακόμα έτοιμη η φοβάτε για κάτι ... Μην την πιέζεις άστο απλά χαμουρευτείτε κάντε αυτο που κάνετε κάθε φορα αλλά και με πιο επίμονο τρόπο ώστε να την γκαυλώσεις πολύ και κάποια στιγμή δεν θα αντέξει άλλο και θα στο ζητήσει η ίδια.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #96053 από tsaaakbam στις 14 Μαρτίου 2012, 1:00μμ

tsaaakbam

Εικονίδιο
μέλος από: 11/3/2012
Μην την πιεζεις...μην της το ζητας συνεχεια...απλα οταν ειναι θα ερθει απο μονο του...και θα στο δειξει εκεινη τη στιγμη! Οσο την πιεζεις τοσο την απωθεις..! Και μη βιαζεσαι..ολα θα γινουν οπως και οταν πρεπει;)
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login