9 Απορίες
Μήνυμα #89672 από gswrssrgrsw στις 23 Νοεμβρίου 2011, 6:40μμ
Γεια σας. Έχω μερικές απορίες(δυστυχώς είναι σημαντικές....) Πρώτα από όλα είμαι 14 χρονών. 1)Τη είναι όταν λέμε παρθένος?(ακούγετε χαζό αλλά δεν ξέρω και το ακούω συχνά...) 2)Tη είναι straight? 3)Πως φοράω προφυλακτικά?(από που μπορώ να αγοράσω, τη τιμή έχει κτλ.) 4)Τις τρίχες που έχω(Στον π....) με ποιον τρόπο να τις κόβω? 5)Στοματικό διάλυμα(για την αναπνοή) που μπορώ να βρω?(πως χρησιμοποιείτε?) να ρωτήσω τους γονείς μου? 6)Σκέπτομαι να φιλήσω μια κοπέλα που γουστάρω στο στόμα(γλωσσοφιλο).Πως το κάνω?(Δηλαδή όταν το κάνω να τις πιάνο τον κόλο[Θα είναι η πρώτη μου φορά] κτλ.... 7)Η π**** μου είναι 16 εκατοστά .Είναι λίγο?(έχω ύψος 1.74 και βάρος 54.5 κιλά) 8)Τη είναι η φίμωση? 9)Το πετσάκι σε εμένα κατεβαίνει κανονικά αλλά όταν θα γ***** νομίζω πως θα κοπή από την πίσω μεριά ένα σαν σκηνή....Είναι πρόβλημα? | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #89674 από HiddenBoy στις 23 Νοεμβρίου 2011, 7:06μμ
![]() ![]() μηνύματα: 230 ![]() |
1) Οταν λεμε οτι εισαι παρθενος ενοουμε οτι δεν εχεις ερθει ακομα σε σεξουαλικη επαφη 2)Στρειτ ειναι οταν ενας αντρας πηγενει με μια γυναικα η μια γυναικα με εναν αντρα 3)Το ξετυλιγεις και το βαζεις δεν ειναι δυσκολο (Σε φαρμακεια μπορεις να βρεις) 4) Με ψαλιδι σιγα σιγα και προσεκτικα... 5)Τι εννοεις? Αν εννοεις αυτο που νομιζω το καλητερο ειναι λιστερινγκ κεει πολλη ομως το βρισκεις στα σουπερ μαρκετ και στα φαρμακεια(νομιζω) 6)Αν θες γλωσσοφιλο δεν ειναι δυσκολο οπως το λεει η λεξη ακουμπας τα χιλια σου στα δικα της και καθως τα ανοιγοκληνετε βαζετε την γλωσσα σας θα σας ερθει απο μονο του αυτο (Αν θες πιανεις κολο και τετοια οτι σε ελκυει και σου επιτρεπει η κοπελα σου εκεινη την στιγμη) 7)φυσιολογικη για την ηλικια σου μην ανχονεσε... 8)Φιμωση ειναι μια ασθενια οταν το πετσακι δεν μπορει να κατεβει κατω απο το κεφαλακη σε αυτην την περιπτωση ο παθον μπενει χειρουργειο 9)Οταν θα κανεις σεξ δεν ειναι απαρετητο να σου κοπει το λαστιχο σε καθε εναν ειναι διαφορετικο σε σενα μπορει σε μενα οχι αναλογος απλος συγουρα μετα θα κατεβενει με ποιο πολη ανεση το πετσακι Ελπιζω να σε καλυψα. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |