Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Έλληνας: Θηλαστικό ζώο που γλύφει τους πλούσιους ξένους και το παίζει υπεράνω στους φτωχούς.
Παρασκευή, 18 Απριλίου

SOS help :’(

Σελ. 2
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #79191 από silisav1 στις 11 Ιουνίου 2011, 1:16πμ

silisav1

Εικονίδιο
μέλος από: 1/1/2011
Έγραψε:(Paidi@10 Ιουνίου 2011)
δεν παω με τιποτα

τώρα ίσως να μπορούσε να θεραπευτεί,αλλα αφού αρνείσαι να πας,κάτσε και άσ'το να εξαπλωθεί και να μείνεις στείρος η δεν ξερω κ εγω τι αλλο για μια αναθεματισμενη ντροπη
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #79197 από DAINOS στις 11 Ιουνίου 2011, 11:17πμ

DAINOS

Εικονίδιο
μέλος από: 16/8/2010
Το εχω παθει και εγω αυτο! μην σε τρομαζει καθολου. ισως ειναι μικροβιο οπως ηταν και σε εμενα. απλα πηγενε σε εναν ουρολογο να σε δει. τωρα αν μπορεις να κλεισεις μονος σου ραντεβου με τον γιατρο καλος... αλιως πεστο στους δικους σου οπως το ειχα πει και εγω. ειναι φυσικο δεν πρεπει να ωτρεπεσαι. εαν ντρεπεσε και φοβασε μην καταλαβουν οτι αυνανιζεσε και τετια μην ανυσηχεις δεν θα καταλαβουν τιποτα. ισως σε ροτισει ο γιατρος καπια πραγματα αλλα δεν τα λεει στους γονεις σου! Μην φοβασε δεν ειναι τιποτα. αντιβιοση θα σου δωσει ο γιατρος. και ολα καλά. προσεξε γιατι αν αργισεις και εχεις αφτο που ειχα και εγω μπορει να σου βαλουν ορο για καμια - δυο μερες αν επιδινοθει το μικροβιο. λοιπον καλο θα ειναι να πας σε ουρολογο. τελοσ.. ελπιζω να βοηθισα!
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login