Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Φτύσε καλλιτεχνικά
Μεγάλες στιγμές της αρχαιότητας: Σαν βασιλιάς, σαν βασιλιάς, και της καρδιάς μου κύρης. Αρβανιτάκη να φαλτσάρει τρακαρισμένη ανόητους στίχους με μουσική αρμόνιο, προφορά επαρχίας και στήσιμο φτήνιας
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Πρόβλημα στο πέος

Σελ. 2
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #77361 από goldeneagle στις 21 Μαΐου 2011, 11:44μμ

goldeneagle

μέλος από: 21/5/2011
Έψαξα στο ιντερνετ για αρκετη ώρα και τελικά είδα πως αυτό συμβαίνει όταν το αίμα συγκεντρώνεται σε ένα μέρος και αυτό οφείλεται σε παραφίμωση που είναι να κολλάει σε κάποιο σημείο το "πετσάκι" και μετά να μην ξαναανεβαίνει, κάτι που δεν έχει συμβεί σε εμένα. Έγραφαν όμως ότι σε περίπτωση παραίμωσης χρειάζεται άμεση εγχείρηση...Αλλά, για την περίπτωσή μου τίποτα. Τέλος πάντως, θα ζητούσα πολλά αν περίμενα απάντηση από ένα σάιτ γιαυτό μήπως ξέρει κανένας τουλάχιστον πως μπορώ να επικοινωνήσω μέσω ίντερνετ με κάποιον ουρολόγο-ανδρολόγο πριν κάνω οτιδήποτε?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #77374 από Doctoras στις 22 Μαΐου 2011, 2:46πμ

Doctoras

μέλος από: 31/8/2009
Έγραψε:(goldeneagle@21 Μαΐου 2011)
Έψαξα στο ιντερνετ για αρκετη ώρα και τελικά είδα πως αυτό συμβαίνει όταν το αίμα συγκεντρώνεται σε ένα μέρος και αυτό οφείλεται σε παραφίμωση που είναι να κολλάει σε κάποιο σημείο το "πετσάκι" και μετά να μην ξαναανεβαίνει, κάτι που δεν έχει συμβεί σε εμένα. Έγραφαν όμως ότι σε περίπτωση παραίμωσης χρειάζεται άμεση εγχείρηση...Αλλά, για την περίπτωσή μου τίποτα. Τέλος πάντως, θα ζητούσα πολλά αν περίμενα απάντηση από ένα σάιτ γιαυτό μήπως ξέρει κανένας τουλάχιστον πως μπορώ να επικοινωνήσω μέσω ίντερνετ με κάποιον ουρολόγο-ανδρολόγο πριν κάνω οτιδήποτε?

Να επικοινωνισεις με τους γονεις σου να σε πανε και αστα τα οnline μην παιζεις με τετια πραγματα!!!Ειδικα οταν εχεις να κανεις με τον καλυτερο σου φιλο.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login