τι να περιμενω μετα την πρωτη φορα
Μήνυμα #73630 από anon-12503 στις 09 Μαρτίου 2011, 6:00μμ
μέλος από: 30/12/2009 μηνύματα: 25 0 |
Καλησπερα. Επειδη δεν εχω μπορεσει να εντοπισω καποιο αντιστοιχο αρθρο στο ιντερνετ και αναλογες συζητησεις με τους γονεις δεν ειναι και το ιδανικο μου, θα ηθελα να ρωτησω εδω μηπως καποιος θα μπορουσε να με βοηθησει με ενα ερωτημα που με απασχολει. το θεμα ειναι τι να περιμενω μετα την πρωτη φορα.Εννοω αιμα (και αν πολυ;),πονο για τις επομενες μερες,καθυστερηση στην περιοδο μου μετα,πονο ισως οταν μου ξαναερθει...; Αυτες ειναι καποιες ενδεικτικες, αν ισχυει και κάτι αλλο θα ηθελα να μαθω. Ευχαριστω εκ των προτερων. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #73631 από makis92 στις 09 Μαρτίου 2011, 6:04μμ
μέλος από: 14/1/2011 μηνύματα: 367 0 |
Αναλογως τον οργανισμο ειναι. Μπορει να τρεξει πολυ αιμα, μπορει λιγο μπορει και καθολου. Υπαρχει και η αλλη περίπτωση να μην σπασει ο υμενας με την πρωτη φορα. Απο οσο ξερω ο κυκλος σου θα αλλαξει. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #73643 από GrandmasterL στις 09 Μαρτίου 2011, 7:52μμ
μέλος από: 22/4/2010 μηνύματα: 205 0 |
Μια σταγονα αιμαρΜπορει να εχεις αιμα,αν εχει θα ειναι ελαχιστο,θα καθυστερησει η περιοδος και οπως ολες,θα νομιζες οτι επιασες παιδι (λολ),πονο αν δεν εισαι ερεθισμενη...Αυτα ξερω. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #73649 από allstar στις 09 Μαρτίου 2011, 8:38μμ
μέλος από: 8/9/2010 μηνύματα: 73 0 |
Το αν θα έχεις αίμα εξαρτάται από το αν έχεις παρθενικό υμένα(μπορεί να μην έχεις ή μπορεί να έχει σπάσει ήδη) και το αν θα σπάσει(γενικά ή ένα μέρος του).Οπότε μπορεί όπως σου είπαν να μην έχεις αίμα,να έχεις μια σταγόνα ή να έχεις μια πιο μεγάλη ποσότητα όπως όταν κάνεις ένα τραύμα.Φυσιολογικά η περίοδος δεν επηρεάζεται,αλλά επειδή μιλάμε για την πρώτη φορά που λογικά υπάρχει άγχος κτλ., μπορεί η ψυχολογική σου κατάσταση να επηρεάσει κάπως τον κύκλο σου αλλά αυτό είναι όλο,δεν έχει να κάνει με το ότι έκανες σεξ. Επίσης ο πόνος κατά τη διείσδυση εξαρτάται από τον οργανισμό σου και από το πόσο ερεθισμένη είσαι(άμα πάει να μπει ο άλλος αντε γιούργια..σόρρυ και για την έκφραση-φυσικά και θα πονέσεις.Θέλει προσοχή και σωστούς χειρισμούς.) Σε πολλές κοπέλες ελαττώνονται κάπως οι πόνοι περιόδου αφου ολοκληρώσουν αλλά κι αυτό δεν είναι απόλυτο |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #73657 από jimmas στις 09 Μαρτίου 2011, 9:13μμ
μέλος από: 29/5/2010 μηνύματα: 233 0 |
Όλα είναι σχετικά όπως λένε τα παιδιά. Δεν υπάρχει στάνταρ κανόνας και εξαρτάται σαφώς από τον οργανισμό σου. - Για καλό και για κακό έχε στο νου σου μην λερώσεις τίποτα. - Αν δεν είσαι πολύ ερεθισμένη λόγω του άγχους τότε ένα λιπαντικό υγρό θα σας σώσει. Φρόντισε να είσαι χαλαρή (γενικά αλλά και στην λεκάνη σου). - Η περίοδός σου δεν θα επηρεαστεί παρά μόνο από ψυχολογικά αίτια όπως αναφέρει και η allstar. - Για να μην έχεις ανασφάλεια βέβαια εννοείται πως θα φροντίσεις ώστε να πάρετε προφυλάξεις. - Αφού ολοκληρώσεις επισκέψου τον γυναικολόγο σου. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #73689 από fapagenius στις 10 Μαρτίου 2011, 7:38μμ
μέλος από: 10/3/2011 μηνύματα: 4 0 |
Εγω αδερφε μετα την πρωτη φορα...περιμενα την δευτερη! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |