Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Φτύσε καλλιτεχνικά
Η ρουφιανιά σήμερα λέγεται καριέρα.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

ερωτικά παιχνίδια...

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #59064 από Synthia στις 05 Μαρτίου 2010, 6:02μμ

Synthia

Εικονίδιο
μέλος από: 5/3/2010
γειά σας! θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας για τα ερωτικά παιχνίδια.. μου εχουν πεί φίλοι ότι δεν είναι καλό να χρησιμοποιεις συνέχεια γιατί λεει εθίζεσαι...ισχύει? εγώ παρόλο που έχω σύντροφο και παίζουμε και μαζί με τα παιχνίδια μου, όταν είμαι μόνη στο σπίτι τα χρησιμοποιώ...
επίσης μου είπε μια φίλη για ένα καινούργιο μαγαζί που άνοιξε στην ν.σμυρνη με ερωτικα παιχνίδια,αν εχει πάει κανείς να μου πεί την γνώμη του γιατί την έχω πατήσει με τετοιου είδους μαγαζια εδώ στην ελλάδα...που έχουν αθλια εξυπηρετηση και άθλια παιχνίδια που βρωμάνε καουτσούκ!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #59067 από Synthia στις 05 Μαρτίου 2010, 6:52μμ

Synthia

Εικονίδιο
κανένας?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #59097 από Synthia στις 06 Μαρτίου 2010, 3:05μμ

Synthia

Εικονίδιο
ΟΚ μάλλον δεν χρησιμοποιεί κανείς σας ερωτικά παιχνίδια...
Πάντως εγώ πήγα σε αυτό το μαγαζάκι σήμερα και είναι σουπερ.... είναι εντελώς νεανικό..! τέλειο! ααα και να πω στον mamalaki οτι μπορείς ανετα να της κάνεις δώρο ενα ερωτικό παιχνιδι απο εκει,δεν ειναι καθόλου προστυχο και θα περνας και εσυ καλύτερα στο κρεββατι μαζί της!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #59402 από omorfh17 στις 16 Μαρτίου 2010, 3:08μμ

omorfh17

μέλος από: 16/3/2010
και εγω εχω συντροφο και οταν ειμαι μονη χρησιμοποιω τα ερωτικα παιχνιδια μου.Δεν σε εθιζουν αυτο που παιζει ρολο ειναι το ποσο εχεισ διαθεση για ερωτα.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login