Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Αν ακούσετε ότι σήμερα θα καταστραφεί ο κόσμος μην ανησυχήσετε: Στην Αυστραλία είναι κιόλας αύριο!
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Δεν μπορω να σταθω πουθενα!!

Σελ. 2
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #59480 από BIGbill στις 20 Μαρτίου 2010, 7:52μμ

BIGbill

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 28/2/2010
loipon akou afto pou 8a sou pw prosektika EISAI TERAS!!!!! re malaka egw an thn epeza 4-5 fores thn hmera 8a eixa 3eftisei apwrw pws stekese or8ios HMARTON!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #59486 από apeiros στις 20 Μαρτίου 2010, 11:16μμ

apeiros

Εικονίδιο
μέλος από: 20/3/2010
παιδια ο λολμαν ειμαι!
αλλα3α account!τι να πω δεν σας κανω πλακα ομως!οκ 8α δοκιμασω να κο9ω καμια και θα σας πω! και εχω και το προβλημα πως οταν ειμαι τετατετ με ενα κοριτσι που 8α παιζει κατι υδρωνω παραα πολυ στισ μασχαλες!!!¨/
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #59487 από Doctoras στις 20 Μαρτίου 2010, 11:56μμ

Doctoras

μέλος από: 31/8/2009
Oχι ρε συ δεν εχει καμια σχεση.Ισα ισα που αμα σταματισεις να ραβας η κατασταση θα επιδινωθει.Εγω αμα τραβαω τεσσερης και πεντε την ημερα μετα δεν εχω καμια ορεξη και χινω πολυ δυσκολα.Και γενικοτερα μου καυλ...ων..ει δυσκολα.Εκτως αμα ειναι ψυχολογικο και σε βοηθαει το να μην τραβηξεις.

Κατι τελευταιο.Δηλαδη καθε φορα οπου και αν βρισκεσαι ερχεσαι σε στυση και γινεσαι χαλια?Η τραβας μλκ πριν για να μην βγαζεις πολυ για αυτο το λογο?Συγνωμη δεν θελω να γινομαι διακριτικος.(εγινα ομως)Soz και παλι.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #59554 από apeiros στις 22 Μαρτίου 2010, 10:38μμ

apeiros

Εικονίδιο
μέλος από: 20/3/2010
οχι doctora δεν χρειαζεται να ζητας συγνωμη απορια εχεις σιγα..;) :)
δεν γινομαι χαλια ρε σι απλα ντρεπομαι γιατι νιωθω πως ολοι με κοιτανε και το καταλαβαινουν εν μερη αυτοι που ειναι διπλα μου πολυ ποιο εντονα..!
δεν καταλαβα αφτο με τον να τραβαω μλκια για να μην βγαζω πολυ :S:S
τι ενοεις!!
ναι και γω το ιδιο πιστεβω οτι 8α επιδινι8ει!!
μπα δεν εχω κατι τετιο ψιχολογικο! (πιστευω) :/
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login