Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Δόξα στους ηττημένους. Υπάρχουν ήττες άξιες δόξας.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

megethos profilaktikou

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #53053 από JohnyGotHisGun στις 04 Ιουνίου 2009, 2:53μμ

JohnyGotHisGun

Εικονίδιο
μέλος από: 4/6/2009
ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι γιατί ή κάνω λάθος ή δεν ξέρω κι εγώ τι φταίει.

όταν είμαι σε διέγερση αφου τραβήξω το δέρμα για να βγει το κεφάλι(ή θα έπρεπε να βγαίνει από μόνο του;;;)βάζω το προφυλακτικό.
μετά την διύσδηση κ καναδυό παλινδρομήσεις παρατηρώ ότι το δέρμα μέσα απο το προφυλακτικό έχει καλύψει το κεφάλι του πέους πάλι και αν συνεχίσω έτσι τότε μένει καλυμένο καθώς το ξαναβάζω είναι σωστό αυτό;;;μήπως πρέπει να πάρω πιο μικρο προφυλακτικό να είναι πιο σφιχτό για να μην κουνιέτε το δέρμα και να μένει το κεφάλι έξω;;; έχει κανείς να προσφέρει κάποια βοήθεια;;;;
προφίλάλλα...
Μήνυμα #53054 από Arpagmenos στις 04 Ιουνίου 2009, 3:38μμ

Arpagmenos

Εικονίδιο
μέλος από: 19/5/2008
Δεν χρειάζεσαι μικρότερο προφυλακτικό.Αν είσαι σε διέργεση το κεφάλι βγαίνει μονο του.Μάλλον έχεις πρόβλημα.Σου προτείνω να πας να σε δει ένας παθολόγος..
προφίλάλλα...
Μήνυμα #53055 από JohnyGotHisGun στις 04 Ιουνίου 2009, 3:39μμ

JohnyGotHisGun

Εικονίδιο
μέλος από: 4/6/2009
Έγραψε:(Arpagmenos@04 Ιουνίου 2009)
Αν είσαι σε διέργεση το κεφάλι βγαίνει μονο του.Μάλλον έχεις πρόβλημα.Σου προτείνω να πας να σε δει ένας παθολόγος..

θες να αναλύσεις λίγο την απάντησή σου;;;
προφίλάλλα...
Μήνυμα #53056 από Arpagmenos στις 04 Ιουνίου 2009, 4:49μμ

Arpagmenos

Εικονίδιο
μέλος από: 19/5/2008
Όταν είσαι σε διέργεση το κεφάλι πρέπει να βγαίνει μονο το δεν χρειάζεται να το τραβήξεις εσύ ούτε παίζει ρολο το μέγεθος του προφυλακτικού που θα φορέσεις.Αν το κεφάλι δεν βγαίνει έξω μονο του καλύτερα να πας σε έναν παθολόγο.
προφίλάλλα...
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login