Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Όταν ήμουν νέος, υποσχέθηκα στον εαυτό μου να μην παντρευτώ προτού βρω την ιδανική γυναίκα. Τελικά την βρήκα - αλλά, έψαχνε και αυτή για τον τέλειο άνδρα.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

oi gynaikes den einai perierges?

Σελ. 2
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #43495 από X.R.T.C στις 02 Οκτωβρίου 2007, 5:10μμ

X.R.T.C

Εικονίδιο
μέλος από: 24/11/2006
K ta koritsia milame gia sex apla dn sunithizume na milame gi'auto to thema me ta agoria..k epeidh dn milame toso suxna dn shmainei ps dn eimaste perierges h oti dn endiaferomaste.. Tha sumfwnhsw me tn ksanthoulla p eipe ps pio aneta tha milhsei mia kopela me ena agori p exei hdh oloklhrwsei tn sxesh ts para mia parthena gt apla nomizei ps tha xenerwsei tn allo..Egw proswpika dn drepomai na milhsw me agoria ts hlukias m gi'auto to thema..gt dn nomizw oti einai kati p prepei na drepesai na suzhthseis.. to pio siguro pantws einai oti mporei na mn niwtheis toso aneta oso tha milages me tn kollhth s ..k gi'auto mallon oi perissoteres kopeles dn sunithizume na milame gi'auto..
προφίλάλλα...
Μήνυμα #50993 από MaRmO στις 10 Δεκεμβρίου 2008, 2:01πμ

MaRmO

Εικονίδιο
μέλος από: 9/12/2008
εγω βασικα μιλαω για σεξ περισσοτερο με τα αγορια....και συγκεκριμενα τα εμπειρα αγορια...γιατι ετσι μπορουνε να μου δωσουνε σωστες συμβουλες και γενικα τα κοριτσια τα υπολοιπα εφοσον ειναι απειρα δεν εχω τι να συζητησω μαζι τους...και οι εμπειρες συνηθως τα κρατανε για τον ευατο τους...ειμαι 15...ασχετο...χεχε....και προσωπικα ειμαι παααρα πολυ περιεργη πανω σ'αυτο το θεμα....ειμαι κ παρθενα για να'μαι περιεργη....χεχε....αυτα......
προφίλάλλα...
Μήνυμα #51226 από webmaster_ στις 23 Δεκεμβρίου 2008, 3:40μμ

webmaster_

banned
μέλος από: 23/12/2008
Δεν το λενε καν.Γουσταρουν πουτσο τρελα και κανουν τις αθωες.
προφίλάλλα...
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login