Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Κραυγή απόγνωσης πονεμένου άντρα: Μη μου τους κύκλους τάραττε. Τάραττέ μου τον κύλινδρο.
Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου

ανδρικός αυνανισμός

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #133467 από nikitaskef στις 04 Μαΐου 2015, 12:37πμ

nikitaskef

μέλος από: 3/5/2015
Παιδιά επειδή αυτό το καιρό είμαι μόνος έχετε καμία ιδέες για να αυννανιστω κάνας δονητης κλπ απλά κάτι για να το ευχαριστηθώ πολύ με κάποιο τροπο
προφίλάλλα...˵quote˶
4
Μήνυμα #133481 από Azatoth στις 04 Μαΐου 2015, 8:18μμ

Azatoth

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 11/11/2014

Αποδεκτή απάντηση

Μπορείς να επισκεφτείς ένα σεξ σόπ και να δείς διάφορα προϊόντα. Αν αυτό δεν γίνεται λόγο ηλικίας ή οποιουδήποτε άλλου λόγου, σου έχω ενναλακτική λύση.
Είχε πάρει το μάτι μου παλιότερα (πριν 1 χρόνο νομίζω) στο σουπερμάρκετ της περιοχής μου, μαζί με τα προφυλακτικά και τα λιπαντικά, τα ονομαζόμενα Durex Play Vibrations.
Είναι δαχτυλίδα που μπαίνουν πάνω στο πέος και έχουν ενσωματομένο έναν μικρό δονητή που έχει σκοπό να προσφέρει ικανοποίηση και στον άντρα αλλά και στην γυναίκα. Η αγορά τους μπορεί να γίνει και απο ανήλικο απ'ότι ξέρω και είναι και φτηνά (γύρω στα 6 ευρώ).
Δεν έχω δοκιμάσει για να σου πώ πως είναι αλλά η δόνηση φαίνετε να είναι αρκετά έντονη στο βίντεο που βρήκα σχετικά με αυτά στο youtube.
(Πάτησε πάνω στην λέξη "βίντεο" για να το δείς)

Αποδεκτή αν σε κάλυψα
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login