Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Μην πτύετε καταγής
Το εκτάριον ευρίσκεται ακριβώς μεταξύ πενταρίου και επταρίου.
Σάββατο, 23 Νοεμβρίου

κοπέλα και πλησίασμα

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #133361 από liolios στις 28 Απριλίου 2015, 1:56μμ

liolios

μέλος από: 28/4/2015
Καλησπέρα παιδιά έχω ένα πρόβλημα. Ξέρετε μου αρέσει μια κοπέλα και έχουμε βγει μόνοι μας 2-3 φορές αλλά δεν έκανα κίνηση επειδή φοβόμουν μήπως δεν θέλει και έχει ξενερώσει τώρα.σκοπεύω αύριο να την πω να βγούμε μόνοι μας και δεν ξέρω τι να της πω ακριβώς για να την φιλήσω και γενικά έτσι στα καλά του καθούμενου να την φιλήσω στο μάγουλο δεν νομίζω να είναι καλή λύση έτσι ώστε να συνεχίσω μέχρι τα χείλη της ευχαριστώ
προφίλάλλα...˵quote˶
4
Μήνυμα #133364 από DragonLordGR στις 28 Απριλίου 2015, 2:27μμ

DragonLordGR

μέλος από: 27/4/2015

Αποδεκτή απάντηση

Κοιτα φιλε μου πρεπει να την αγγιξεις συναισθηματικα πρωτα και μετα θα βγει απο μονο του.Ρωτα την αν εχει σχεση αυτη τη στιγμη η αν πεζεται κατι με κανεναν αλλον,αν δεν πεζεται τιποτα απλα πλησιασε σιγα σιγα και φιλα την!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #133373 από liolios στις 28 Απριλίου 2015, 9:38μμ

liolios

μέλος από: 28/4/2015
Δεν έχει αγόρι απλά δυσκολεύομαι να την πλησιάσω και να της πω.γλυκολογα και τέτοια γτ είναι πολύ κλειστή σαν κοπέλα
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #133374 από DragonLordGR στις 28 Απριλίου 2015, 9:45μμ

DragonLordGR

μέλος από: 27/4/2015
Σε νιωθω αλλα δεν υπαρχει αλλος τροπος.Αμα χωθεις αποτομα μπορει να την πειραξει με αποτελεσμα να στραβωσει.Αν τωρα καθεσαι μπορει επισης να ξενερωσει διοτι θα θελει κατι παραπανω και περιμενει να κανεις εσυ την πρωτη κινηση .Ακολουθα τα βηματα μου και πιστευω θα την αγγιξεις.Καλη τυχη!
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login