Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Πίστευα πως όλοι πρέπει να πληρώνουμε τους φόρους μας με χαμόγελο. Tο προσπάθησα αλλά εκείνοι επέμεναν να θέλουν μετρητά.
Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου

έγκυος

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #131872 από apostoliaa στις 11 Ιανουαρίου 2015, 4:50μμ

apostoliaa

banned
μέλος από: 11/1/2015
Καλησπέρα σας θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση.... Είχα επαφή χωρίς προφυλακτικό στις 7/1 η περίοδος μου τελείωσε στισ 4/1 ο δικός μου μου είπε πως δεν τελείωσε μέσα μου και ότι κατάλαβε ποτε θα έρθει το σπέρμα το έβγαλε επαιξε και μετα τελείωσε... Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος;; έχω αγχωθει υπερβολικά
προφίλάλλα...˵quote˶
6
Μήνυμα #131891 από zoupi2007 στις 12 Ιανουαρίου 2015, 5:20μμ

zoupi2007

Εικονίδιο
μέλος από: 6/7/2011

Αποδεκτή απάντηση

Για να ξεαγχωθεις η περιπτωση να εισαι εγκυος ειναι πολυ μικρη αλλα υπαρχουν περιπτωσεις εγκυμοσυνης που εχουν συμβει και εκτος των "γωνιμων" ημερων. Λαβε υπ'οψη σου τα εξης για να ξε-αγχωθεις και την επομενη φορα να χρησιμοποιησετε οπωσδηποτε προφυλακτικο.

* Για να μείνεις έγκυος πρέπει να συμβούν τρία πράγματα τη σωστή στιγμή και με τη σωστή σειρά: 1) να έχεις ωορρηξία, 2) να υπάρχουν σπερματοζωάρια όταν το ωάριο θα βρίσκεται μέσα στις σάλπιγγες, 3) η μήτρα σου να έχει αναπτύξει το κατάλληλο "έδαφος" για να θρέψει το γονιμοποιημένο ωάριο. Αν κάτι απ' αυτά δεν συμβεί την ώρα που πρέπει, τότε δεν μπορείς να μείνεις έγκυος.

* η ωορρηξία συμβαίνει 14 μέρες πριν την έναρξη της περιόδου σου, αρα οι γονιμες μερες ειναι η 14η και 5 μερες πριν/μετα (για ασφαλεια διοτι το σπερμα ζει απο 3 εως 5 μερες μεσα σου και ο κυκλος μπορει να μην ειναι σταθερος)

*Σε πολλα sites υπαρχουν αναφορες για μητερες που εμειναν εγκυες απο τα προσπερματικα (και αυτο πες το στο αγορι σου γιατι μαλλον δεν το ξερει)

*Σκεψου οτι τα ζευγαρια προσπαθουν αρκετα να κανουν παιδι και μαλιστα τις γονιμες μερες , δε τα καταφερνουν με τη μια...

Κοινως...πρεπει να εισαι η εξαιρεση της εξαιρεσης ! αλλα ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ μην αφησεις αγορι να μπει μεσα σου χωρις προφυλακτικο. Ξερω οτι ειναι ωραιο αλλα το να εχεις αγχος για ενα μηνα μεχρι να ερθει ξανα η περιοδος σου ειναι ο,τι χειροτερο ! Α ! και κατι ακομα, αν εισαι αγχωμενη τις μερες που ειναι να σου ερθει η επομενη περιοδος, να ξερεις οτι μπορει να καθυστερησει λιγο.

Διορθωση: Μολις ειδα οτι εχεις ξανακανει post για το ιδιο θεμα και μαλιστα ρωτησες 2 φορες στο ιδιο post. Μαλλον δε βαζεις μυαλο! Αφου σου απαντησανε γιατι ξανα-εκανες post?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #131899 από apostoliaa στις 12 Ιανουαρίου 2015, 11:01μμ

apostoliaa

banned
μέλος από: 11/1/2015
Το ξανά έγραψα διότι είμαι πολύ αγχομενη και περίμενα πολλές απαντήσεις.. Δηλαδή δεν υπάρχει περίπτωση μα είμαι έγκυος έτσι;
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login