Μήνυμα στις 15/1/2015 στις 15:27 @Sex
Ara den uparxei periptwsi egkimosinis etsi???
Πήγαινε στο θέμα: S.O.S
Μήνυμα στις 15/1/2015 στις 15:16 @Sex
Γεια σας εχω ξανά αναφερθεί στο θέμα .... Είχα επαφή χωρίς προφυλακτικό στις 7/1 η περίοδος μου τελείωσε στισ 4/1 ο δικός μου μου είπε πως δεν τελείωσε μέσα μου και ότι κατάλαβε ποτε θα έρθει το σπέρμα το έβγαλε επαιξε και μετα τελείωσε... Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος;; έχω αγχωθει υπερβολικά φοβάμαι ξέρω ογθ ήταν λάθος μου και το μετανιώνω είμαι 18και δεν θέλωμε ττίποτα μια απρόοπτη εγκυμοσύνη!! Εχει περάσει μια βδομάδα και σήμερα όταν σκουπιστικα απο την τουαλέτα είχα υγρά σαν ζελέ πολύ λίγο κίτρινα πλζ βοηθηστε με έχω τρελαθεί δεν μπορω να ηρεμησω
Πήγαινε στο θέμα: S.O.S
Μήνυμα στις 12/1/2015 στις 23:01 @Sex
Το ξανά έγραψα διότι είμαι πολύ αγχομενη και περίμενα πολλές απαντήσεις.. Δηλαδή δεν υπάρχει περίπτωση μα είμαι έγκυος έτσι;
Πήγαινε στο θέμα: έγκυος
Μήνυμα στις 11/1/2015 στις 22:38 @Sex
Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες...αρα δεν υπάρχει πιθανότητα έτσι;;
Πήγαινε στο θέμα: Περίοδος-Σεξ.Πιθανότητες να είμαι έγκυος;
Μήνυμα στις 11/1/2015 στις 16:50 @Sex
Καλησπέρα σας θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση.... Είχα επαφή χωρίς προφυλακτικό στις 7/1 η περίοδος μου τελείωσε στισ 4/1 ο δικός μου μου είπε πως δεν τελείωσε μέσα μου και ότι κατάλαβε ποτε θα έρθει το σπέρμα το έβγαλε επαιξε και μετα τελείωσε... Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος;; έχω αγχωθει υπερβολικά
Πήγαινε στο θέμα: έγκυος
Μήνυμα στις 11/1/2015 στις 15:59 @Sex
Καλησπέρα σας θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση.... Είχα επαφή χωρίς προφυλακτικό στις 7/1 η περίοδος μου τελείωσε στισ 4/1 ο δικός μου μου είπε πως δεν τελείωσε μέσα μου και ότι κατάλαβε ποτε θα έρθει το σπέρμα το έβγαλε επαιξε και μετα τελείωσε... Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος;; έχω αγχωθει υπερβολικά φοβάμαι
Πήγαινε στο θέμα: Περίοδος-Σεξ.Πιθανότητες να είμαι έγκυος;
Μήνυμα στις 11/1/2015 στις 15:55 @Sex
Καλησπέρα σας θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση.... Είχα επαφή χωρίς προφυλακτικό στις 7/1 η περίοδος μου τελείωσε στισ 4/1 ο δικός μου μου είπε πως δεν τελείωσε μέσα μου και ότι κατάλαβε ποτε θα έρθει το σπέρμα το έβγαλε επαιξε και μετα τελείωσε... Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος;; έχω αγχωθει υπερβολικά
Πήγαινε στο θέμα: πιθανότητα εγκυμοσύνης |