Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Μεγάλες στιγμές της αρχαιότητας: Ο Σημίτης και ο Τσουκάτος να απαγορεύουν την εκπομπή της Μαλβίνας γιατί τους αποσπούσε από τη δημιουργικότητα
Σάββατο, 23 Νοεμβρίου

Δεν ξέρω τι να κάνω!

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #131701 από xrysa_giann στις 02 Ιανουαρίου 2015, 2:22μμ

xrysa_giann

Εικονίδιο
μέλος από: 2/1/2015
Λοιπόν έχω μια σχέση με ένα παιδί αυτός είναι 18 και εγώ 16, το θέμα είναι ότι αυτός είναι παρθένος ενώ εγώ όχι, τα έχουμε σχεδόν 5 μήνες και δεν έχουμε προχωρήσει καθόλου.Εγω θέλω και αυτός απλά δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω ώστε να μην έχει άσχημη εντύπωση για την πρώτη φορά γιατί και η δικιά μου πρώτη φορά δεν ήταν και ότι καλύτερο...πως μπορώ να βοηθήσω και εμένα αλλά και αυτον;
προφίλάλλα...˵quote˶
4
Μήνυμα #131707 από Aitherovamwn στις 02 Ιανουαρίου 2015, 6:44μμ

Aitherovamwn

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 5/11/2010

Αποδεκτή απάντηση

Αφου εσυ εχεις εμπειρια απλα να εισαι γλυκια.. δηλαδη να μη κανετε σεξ αλλα ερωτα! αργα.. και ωραια! εννοω να μην κανεις αποτομα πραγματα και τετοια.. αφηνε τον να κανει αυτος οτι θελει, αλλα αν δεις οτι κομπλαρει βοηθησε τον λιγο για να σπρωξεις την κατασταση! και πανω απ ολα να εχετε πολυ χρονο στη διαθεση σας για να μην ειστε με το ρολοι στο χερι!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #131713 από xrysa_giann στις 02 Ιανουαρίου 2015, 10:55μμ

xrysa_giann

Εικονίδιο
μέλος από: 2/1/2015
Ευχαριστώ πολύ, όμως πως θα το πάμε εκεί εννοώ από τα φιλιά μέχρι εκεί πως θα πάμε δεν έχουμε κάνει καν προκατακτηκα
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login