Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Όταν όλα τα άλλα αποτύχουν, δοκίμασε τη Βανδή.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Gay

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #131390 από chris629 στις 30 Νοεμβρίου 2014, 8:00μμ

chris629

Εικονίδιο
μέλος από: 30/11/2014
Καλησπερα, ειμαι 24 χρόνων. Δεν θα σας ζαλίσω απλά θα ήθελα λίγες συμβουλές. Η αλήθεια ειναι ότι ηξερα πολλα χρόνια πριν οτι ημουν γκέι αλλα δεν ηθελα ποτέ να το δεχτώ μεσα μου και για αυτό το λογο περασα και πολυ άσχημες ψυχοσωματικές καταστάσεις. Φετος ειμαι αρκετά καλυτερα ψυχολογικα και σωματικά γιατι αποφάσισα να δω τι μπορω να κανω με αυτο το θεμα. Εννοειται οτι δεν ξερει και ουτε θέλω να μάθει κανενας τίποτα απο τον περίγυρο μου. Δεν φαίνομαι καθόλου θα έλεγα γιατι δν ειμαι καθόλου θυληπρεπής. Θα έλεγα οτι ειμαι μέτριος προς καλός εμφανισιακά καθαρά απο αυτά που μου λενε οι αλλοι. Εγω το τι πιστευω αστο καλυτερα.... Γνώρισα ενα παιδι απ το instagram για το οποίο ημουν απόλυτα σιγουρος οτι ειναι και αυτος απο πολλές ενδείξεις. Η αληθεια ειναι οτι τελικά ειχε προβλήματα κ μ τα ελεγε κ του έλεγα κ εγω τα δικά μου αλλα οταν ερχόταν η στιγμη να βρεθουμε παλι δίσταζε και το ανέβαλε... Τελικα αυτο π κατάφερα ήταν να μου κανει οτι δεν ειχε καταλάβει τίποτα κ οτι δν ήξερε τι ήθελα. Του ειπα οτι θα του έστελνα ξεκάθαρα τι σκεφτόμουν και θα τελείωνε εκει γιατί μαλλον εκανα λαθος... Η αληθεια ειναι οτι περιμένοντας βγήκα με αλλο ενα παιδι πολυ συμπαθητικό επισης αλλά παρόλο π μ έδειξε οτι χάρηκε πολυ κ μου το ειπε κιολλας δν μου εχει μιλησει εδω κ μέρες! Μα είναι τοσο δύσκολο να καταλάβει ο κοσμος; Ή φταίω εγω; Έπεσα πολυ ψυχολογικα κ σκεφτόμουν άσχημα πραγματα μιας και καταλαβα οτι ολα ειναι τοσο δύσκολα τελικα...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #131406 από gpavlidis96 στις 02 Δεκεμβρίου 2014, 2:04πμ

gpavlidis96

Εικονίδιο
μέλος από: 6/10/2013
μην αγχωνεσαι... και μην τα σκεφτεσαι αυτα... ολοι περναμε δυσκολα... καποια στιγμη θα γνωρισεις αυτον που πρεπει κ δν θα ντρεπεται :)
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login