Μήνυμα στις 2/12/2014 στις 02:23 @Κλάψιμο
θα το καταλαβεις οταν καποιος ψαχνεται.. λιγο τα υπονοουμενα λιγο η συμπαθεια που θα σου δειχνει θα σε βαλουν σε σκεψη.. κ με λιγο σπρωξιμο ολα θα γινουν...
Πήγαινε στο θέμα: τι να κανω??
Μήνυμα στις 2/12/2014 στις 02:04 @Sex
μην αγχωνεσαι... και μην τα σκεφτεσαι αυτα... ολοι περναμε δυσκολα... καποια στιγμη θα γνωρισεις αυτον που πρεπει κ δν θα ντρεπεται :)
Πήγαινε στο θέμα: Gay
Μήνυμα στις 11/10/2013 στις 22:00 @Κλάψιμο
σας ευχαριστω πολυ! εβαλα στχο και θα τον ξεπερασω! ;)
Πήγαινε στο θέμα: δυο ξενοι...
Μήνυμα στις 10/10/2013 στις 21:20 @Κλάψιμο
αν μου μιλησει αυτος τι να κανω?
Μήνυμα στις 10/10/2013 στις 20:42 @Κλάψιμο
σας ευχαριστω πολυ ολους!!! ελπιζω να τα καταφερω!! :)
Μήνυμα στις 7/10/2013 στις 22:02 @Κλάψιμο
ναι ομως μου λειπει τρομερα...
Μήνυμα στις 7/10/2013 στις 18:42 @Sex
καλη θα ηταν και μια επισκεψη στο γιατρο ή τουλαχιστον ενα τεστ εγκυμοσυνης αν και δεν ειναι αξιοπιστα
Πήγαινε στο θέμα: Υπάρχει πιθανότητα;
Μήνυμα στις 6/10/2013 στις 11:36 @Κλάψιμο
Γεια σας! Προτου πω για το προβλημα μου, θα ηθελα να αναφερω οτι ειμαι ομοφυλοφιλος.. Λοιπον ειμαι 17 και πριν απο 2 χρονια ανακαλυψα οτι ημουν ερωτευμενος με τον κολλητο μου.. Φυσικα λογω του εγωιστικου χαρακτηρα μου δεν του το αποκαλυψα αλλα το αφηνα να φανει.. Καποια στιγμη που ημασταν μονοι του ειπα οτι θα ηθελα να παω με καποιον καθως το ειχα υποψιαστει πως και αυτος θα ηθελε το ιδιο.. Ξεκινησαμε να κανουμε πραγματα προκαταρκτικα κι ετσι, ωσπου περσι του ζητησα να ολοκληρωσουμε και δεχτηκε χωρις δευτερη σκεψη. Αφου ολοκληρωσαμε 2 φορες μ ειπε πως θελει να σταματησουμε και πως αυτο που καναμε ηταν ενα τεραστιο λαθος! Εγω απογοητευτηκα παρα πολυ γιατι περα οτι διακοψαμε αυτο που ειχαμε με εκοψε και απο φιλο του! Επειτα εκανε σχεση με 2 κοριτσια ταυτοχρονα (καθως το ενα βρισκεται χλμ μακρια) και καθε στιγμη π ειμαι μπροστα μ επιδεικνυει τι μπορει να κανει! Ξεχασα να αναφερω οτι μ ειχε ζητησει το καλοκαιρι π μας περασε να μην ξαναασχοληθω μαζι του και τωρα π ανοιξαν τα σχολεια εμαθα οτι ελεγε ασχημα πραγματα για μενα στις κοπελες του και παρ'ολα αυτα μου μιλαει ακομα.. οταν του ζητησα το λογο, μ ειπε πως ειχα κανει καποια πραγματα και οτι ειμαι πολυ πονηρος, αλλα απ'οσο καταλαβα ηταν γνωμη καποιου αλλου κι οχι δικη του... Εγω παρ'ολα αυτα ειμαι ερωτευμενος μαζι του αλλα και θυμωμενος.. Τι να κανω? Να επιμεινω ή να τον αφησω? ΥΓ: ελπιζω να μην σας ενοχλησει αυτο π ειμαι και ξερω οτι θα υπαρξουν αρνητικα σχολια, αλλα ο καθενας ας κοιταει τον εαυτο του κι οχι τους αλλους.. Πήγαινε στο θέμα: δυο ξενοι... |