Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Μεγάλες στιγμές της αρχαιότητας: Που αγόραζες προφυλακτικά κατακόκκινος από το περίπτερο και μετά από δεκάλεπτη προεργασία ώστε να έχουν φύγει όλοι.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

πως να την φιλησω ?

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #127896 από thanassiss στις 05 Ιουνίου 2014, 2:49μμ

thanassiss

μέλος από: 5/6/2014
για σας ειμαι νεος στο γκρουπ ! επειδη εχω δει οτι απαντατε σε τετοια θεματα μπορειται να μου πειτε πως να φιλισω μαι κοπελα ? ειμαι 16 και δεν εχω φιλισει ποτε κοπελα ! το καλοκαιρι θα ερθει μια που τις αρεσω και δεν ξερω πως να την φιλισω
προφίλάλλα...˵quote˶
5
Μήνυμα #127897 από μικρη στις 05 Ιουνίου 2014, 3:00μμ

μικρη

Εικονίδιο
μέλος από: 2/6/2014

Αποδεκτή απάντηση

Οκ καταρχας κουλαρε....εχεις καιρό...πρωτα τι ηλικια εχει η κοπελα? Είναι πρώτη της φορα? Μετα, όταν βρέθητε θα την πλησιασεις θα την παρεις αγκαλιά, θα περάσεις τα χέρια σου στην πλατη της και θΑ την χαιδευεις...οταν περασει λιγο η ωρα και εχετε συνηθισει ο ενας το άγγιγμα του αλλου θα την κοιταξεις στα ματια...αν κοιταει κάτω θα σηκωσεις με το χέρι σου το πηγούνι της θα την κοιταξεις στα ματια θα την πλησιασεις αργά αργα και θα την φιλησεις...στην αρχη αργα αργα..σαν κοριτσι και εγώ πιστευω ότι το πρωτο φιλι πρεπει να μεινει αξεχαστο...ακομα και αν ειναι πρωτάρηδες και οι δυο....αυτα μετά το πρωτο σας φιλί θα σου βγει καλύτερα θα βρεις το δρομο....όπως μπορεις να βαλεις και γλωσσα αν γουστάρεις....επισης σε ολες αρεσουν τα φιλια στο λαιμο....Κάνε μια προσπάθεια δεν θα πάει χαμενη ;-)

Αν σε κάλυψα κανε με αποδεκτή
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #127903 από thanassiss στις 06 Ιουνίου 2014, 12:04πμ

thanassiss

μέλος από: 5/6/2014
ειναι μιρκοτερη και απο οσο ξερω εχει φιλιθει πολλες φορες :/
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #127936 από μικρη στις 07 Ιουνίου 2014, 12:20πμ

μικρη

Εικονίδιο
μέλος από: 2/6/2014
Οκ τοτε αρχικα Μην της πεις ότι ειναι η πρώτη σου φορα....κάνε ότι σου ειπα και θα πιασει...και αν όλα πανε Καλά που στο ευχομαι μπορείς αν θες βεβαια να της πεις ότι ηταν η πρωτη σου φορά μαζί της....καλή επιτυχια
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login