Μήνυμα στις 8/6/2014 στις 22:22 @Θ. Κλημεντίνη
Ενα αγορι στην ηλικία των 17 τι ζηταει κατά μεσο ορο από την κοπέλα του? Ψάχνει το ρομαντικό κομματι της σχεσης η θελει κάτι παραπανω? Απευθυνομαι κυριως στα αγορια...
Πήγαινε στο θέμα: 17
Μήνυμα στις 7/6/2014 στις 00:20 @Sex
Οκ τοτε αρχικα Μην της πεις ότι ειναι η πρώτη σου φορα....κάνε ότι σου ειπα και θα πιασει...και αν όλα πανε Καλά που στο ευχομαι μπορείς αν θες βεβαια να της πεις ότι ηταν η πρωτη σου φορά μαζί της....καλή επιτυχια
Πήγαινε στο θέμα: πως να την φιλησω ?
Μήνυμα στις 6/6/2014 στις 00:06 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Η μπορεί να είναι απλα από το ξύρισμα ή τη χαλαουα αντίστοιχαΠήγαινε στο θέμα: σπυρακι
Μήνυμα στις 5/6/2014 στις 23:54 @Sex
Γίνεται καποια να χάσει την παρθενια της χωρις σεξ??? Και αν ναι πως
Πήγαινε στο θέμα: χχχ
Μήνυμα στις 5/6/2014 στις 15:11 @Sex
Με το ξυραφακι αν τις αφησεις μετά θα ειναι πιο αγριες αλλά από ότι εχω ακουσει το αποτελεσμα είναι πολύ καλύτερο.... Με ψαλιδακιειναιπιο περίπλοκο το θεμα κατά τη γνωμη.... Αν σε κάλυψα κανε αποδεκτή Πήγαινε στο θέμα: ξυρισμα στο πεος
Μήνυμα στις 5/6/2014 στις 15:00 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Οκ καταρχας κουλαρε....εχεις καιρό...πρωτα τι ηλικια εχει η κοπελα? Είναι πρώτη της φορα? Μετα, όταν βρέθητε θα την πλησιασεις θα την παρεις αγκαλιά, θα περάσεις τα χέρια σου στην πλατη της και θΑ την χαιδευεις...οταν περασει λιγο η ωρα και εχετε συνηθισει ο ενας το άγγιγμα του αλλου θα την κοιταξεις στα ματια...αν κοιταει κάτω θα σηκωσεις με το χέρι σου το πηγούνι της θα την κοιταξεις στα ματια θα την πλησιασεις αργά αργα και θα την φιλησεις...στην αρχη αργα αργα..σαν κοριτσι και εγώ πιστευω ότι το πρωτο φιλι πρεπει να μεινει αξεχαστο...ακομα και αν ειναι πρωτάρηδες και οι δυο....αυτα μετά το πρωτο σας φιλί θα σου βγει καλύτερα θα βρεις το δρομο....όπως μπορεις να βαλεις και γλωσσα αν γουστάρεις....επισης σε ολες αρεσουν τα φιλια στο λαιμο....Κάνε μια προσπάθεια δεν θα πάει χαμενη ;-)Αν σε κάλυψα κανε με αποδεκτή Πήγαινε στο θέμα: πως να την φιλησω ?
Μήνυμα στις 3/6/2014 στις 16:16 @Sex
Ειμαι 15 και ειναι 17....δεν ξέρω τι θελει πλεον...μια λέει Ναι μια οχι....θα ακολουθήσω την συμβουλή σου και μακαρι να πετυχει....Αλλά αν δεν πιασει τι κάνω μετα?
Πήγαινε στο θέμα: κατι παραπανω η όχι? |