Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Στο χωριό μου έχουμε τόσα λίγα τηλέφωνα που και λάθος να πάρεις βγαίνει κάποιος γνωστός που σου λέει το σωστό.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Φτιαξιμο μεσω αυνανισμου ;

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #127068 από Aris99 στις 09 Μαΐου 2014, 10:26μμ

Aris99

μέλος από: 23/10/2013
ΟΚ , τις προαλλες στην ταξη ειχαμε ενα κοριτσι που ηταν ετοιμο να βαλει τα κλαματα (btw ειμαι 3η γυμνασιου) και ζητησε αδεια να παει τουαλετα , ο καθηγητης δεχθηκε και μια φιλη της πηγε να τη "βοηθησει ". Μετα απο 5-10 λεπτα γυρισαν καο οι δυο ετοιμες να σκασουν απο την πολυ χαρα ... Το ειπα σε ενα φιλο μου που ειναι στην ιδα ηλικια με εμενα και μου ειπε οτι χωνουν δαχτυλο και φτιαχνονται . Επειδη ειμαι απειρος και αυτος εμπειρος ντρεπομουν να του πω "ναι καλα" ... Τεσπα εσεις οι γυναικες τι εχετε να πειτε ; Επισης εσεις οι αλλοι αντρες τι λετε ; Εχετε δοκιμασει να αυνανιστειτε οταν ειστε σε κακη δια θεση για να φτιαχτειτε ;
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #127075 από lenaki19 στις 10 Μαΐου 2014, 2:03πμ

lenaki19

Εικονίδιο
μέλος από: 5/6/2013
αυτα κατα τη γνωμη μου ειναι βλακειες. αμα ηταν ετσι δε θα ηταν κανενας λυπημενος... ολοι με το χαμογελο μεχρι τα αυτια θα ειμασταν... βλακειες λεει ο φιλος σου πιθανοτατα για να το παιξει οτι τα ξερει ολα...
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login