Μήνυμα στις 10/5/2014 στις 07:51 @Κλάψιμο
Πριν παρεις οτιδηποτε συμπληρωμα διατροφης θα σε προτεινα να ρωτησεις εναν γιατρο η καποιον φιλο σου που ειχε παλια παρομοιο προβλημα
Πήγαινε στο θέμα: Θέλω να βάλω κιλά
Μήνυμα στις 9/5/2014 στις 22:39 @Διάφορα
Καλησπερα ... Για το "μελλον" μου σκεφτομαι να φτιαχνω παιχνιδια η/και προγραμματα επαγγελματικα καθως μου αρεσει να ασχολουμε με τους υπολογιστες και ολα αυτα . Θα ηθελα να ρωτησω καποια πραγματα αν καποιος εχει πληροφοριες για την συγκεκριμενη δουλεια . Σε τι μαθηματα δινω βαση στο λυκειο και τη κατευθυνση (οπως τις ονομασαν τωρα τελως παντων). ; Αν πρωτ´ ο Θεος περασω στην σχολη που θελω , εκει μαθαινω γλωσσες προγραμματισμου και τετοια η πρεπει να ασχοληθω μονος μου ; Και τελος οι αμοιβες της δουλειας ειναι σταθερες η εξαρτωνται απο την επιτυχια του game/app ? Πήγαινε στο θέμα: Δημιουργια παιχνιδιων επαγγελματικα
Μήνυμα στις 9/5/2014 στις 22:26 @Sex
ΟΚ , τις προαλλες στην ταξη ειχαμε ενα κοριτσι που ηταν ετοιμο να βαλει τα κλαματα (btw ειμαι 3η γυμνασιου) και ζητησε αδεια να παει τουαλετα , ο καθηγητης δεχθηκε και μια φιλη της πηγε να τη "βοηθησει ". Μετα απο 5-10 λεπτα γυρισαν καο οι δυο ετοιμες να σκασουν απο την πολυ χαρα ... Το ειπα σε ενα φιλο μου που ειναι στην ιδα ηλικια με εμενα και μου ειπε οτι χωνουν δαχτυλο και φτιαχνονται . Επειδη ειμαι απειρος και αυτος εμπειρος ντρεπομουν να του πω "ναι καλα" ... Τεσπα εσεις οι γυναικες τι εχετε να πειτε ; Επισης εσεις οι αλλοι αντρες τι λετε ; Εχετε δοκιμασει να αυνανιστειτε οταν ειστε σε κακη δια θεση για να φτιαχτειτε ;
Πήγαινε στο θέμα: Φτιαξιμο μεσω αυνανισμου ;
Μήνυμα στις 8/5/2014 στις 21:24 @Διασκέδαση
Γεια σας ... Την Τριτη πηγα μονοημερη (ειμαι Τριτη Γυμνασιου - η τριημερη ακυρωθηκε κι για την διιημερη δεν μαζευτηκαν ατομα - γκαντεμοα 100% ... τεσπα ) και ηπια για 2η φορα μπυρα ... Γενικως δεν μου πολυαρεσει η γευση της ... Εχω πιει Amstel και Heineken - απο την πρωτη ηπια την μιση και απο την δευτερη τα 3/4 ...Δεν το κανω τοσο για μαγκια οσο για την παρεα ( ε , και η εντυπωση που κανω στα κοριτσια οτι δεν ειμαι ο κλασικος σπασικλασ απουσιολογος δεν με χαλαει ) 2 αποριες : Υπαρχει καμια με καλυτερη γευση ; Δηλαδη λιγο μιο γλυκια η ξινη οχι αυτην την πικρη γευση που εχουν αυτες οι 2 ; Εθιζομαι ; π.χ αν πιω τωρα αλλη μια θα την πιω ολη , μετα θα θελω και 2η και παει λεγοντας ; ( ξεχασα να αναφερω οτι μιλαμε για κουτακια των 330 mL ) Μου εχει μπει στο μυαλο αυτη ιδεα και εχω ψιλο αγχωθει . Ευχαριστω εκ των προτερων !!! Πήγαινε στο θέμα: Mπυρες
Μήνυμα στις 4/5/2014 στις 15:42 @Flame
Δεν το εχω ακουσει και δεν εχω παει . Εγω παντως πιστευω οτι δεν υπαρχουν στοιχειωμενα σπιτια κτλ και θα στο εξηγησω Το site δεν μ δουλευει αλλα πιστευω οτι ειναι παλιο , εχει τρομακτικη οψη και παλια επιπλα . Εδω ειναι το βασικο σημειο . Σου μπαινει η ιδεα οτι ΥΠΑΡΧΕΙ κατι και αυτη η ιδεα " αποθηκευεται " στο υποσεινηδητο σου . Οταν ξεπερασεις τον φοβο σου και πας στο σπιτι , μονο και μονο επειδη ο ανθρωπος σαν ον ΘΕΛΕΙ να εχει δικιο , αρχιζεις να "ακους" ηχους και να "βλεπεις" πραγματα , χωρις να σκεφτεσε ταν 1000 φυλλα που υπαρχουν στο παραθυρο ενω ο ανεμος φυσαει η το οτι ο φωτισμος ειναι του 1920 . Δεν ξερω αν σε επεισα ... Θα σου δωσω ενα παραδειγμα ... Πως κοιμασαι στις 3:00 τα χαραματα μετα απο μια κωμωδια και πως κοιμασαι μετα απο ενα θριλερ . Στην δευτερη περιπτωση , δεν φοβασε , δεν ακους πραγματα ;... Πήγαινε στο θέμα: Στοιχειωμένο σπίτι Καλιμάρμαρο
Μήνυμα στις 4/5/2014 στις 15:00 @Sex
Είναι αλήθεια ότι με τον αντρικό αυνανισμό το πέος μεγαλώνει ; Υ.Γ.: Δεν ρωτάω επειδη θέλω να μου μεγαλώσει , απλώς είμαι περιεργος γιατί πολλόι φίλοι μου το πιστυεουν Πήγαινε στο θέμα: Ερώτηση για τον αυνανισμό
Μήνυμα στις 23/10/2013 στις 16:25 @Θ. Κλημεντίνη
Η γενικως εχετε καμια ιδεα πως να τη ζητησω σε φαση χωρις να μου κοψει την καλημερα ; Πλζ βοηθεια :(
Πήγαινε στο θέμα: Πως να της το πω ;
Μήνυμα στις 23/10/2013 στις 16:15 @Θ. Κλημεντίνη
Ειναι ενα κοριτσι που μου αρεσει και ... εχετε καμια καλη ιδεα για το πως να της τα ζητησω ; ( παω τριτη γυμνασιου)
Πήγαινε στο θέμα: Πως να της το πω ; |