Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Πρόσκοπος: Ένα παιδί που ντύνεται σαν ηλίθιος και ακολουθεί τις οδηγίες ενός ηλίθιου που είναι ντυμένος σαν παιδί.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Φιμωση η συνηθισμενη κατασταση;;

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #124172 από unknown200 στις 08 Δεκεμβρίου 2013, 12:38μμ

unknown200

μέλος από: 8/12/2013
Καλησπερα. Ειμαι καινουριος στο φορουμ και ηρθα επειδη ντρεπομαι να συζητησω το προβλημα μου με τους γονεις μου και θελω να ακουσω γνωμες

Ειμαι 14μιση χρονων και αυτο που θα πω ηρθε ως αφορμη οταν το ακουσα απο καθηγητη στο σχολειο...αφορουσε την φιμωση

Εμενα το πεος μου ειναι γυρω στα 11-12 εκατοστα. Οταν δεν ειναι σε στυση ανοιγει ευκολα και βγαινει το κεφαλακι.
Οταν ειμαι σε στυση ομως βγαινει μονο το 1/3 του κεφαλιου. Οταν συνεχιζω στην πραξη της παλαμης βγαινει σιγα σιγα και οταν φτανω στην ωρα που "τελειωνω" βλεπω οτι εχει βγει λιγο παραπανω απο το μισο κεφαλακι. Στην αρχη το νομιζα ως φυσιολογικο και πιστευα οτι οσο μεγαπωνει το πεος μου τοσο πιο πολυ θα ανοιγει.. και ισως ειναι αληθεια δεν ξερω.

Ακομη υπαρχει η περιπτωση της φιμωσης αλλα δεν θελω να το πιστεψω :(

Τελος καποιοι μου ειχαν πει οτι την πρωτη φορα που θα κανω σεξ θα κοπει το πετσακι. Μηπως αυτο ειναι το θεμα και τζαμπα ανησυχω;

Σας παρακαλω οποιος εχει μια μικρη ιδεα προς τι προκειται ας μου πει επειδη ειμαι πολυ αγχωμενος.....!!!!!!!!!
προφίλάλλα...˵quote˶
4
Μήνυμα #124176 από Bluejack στις 08 Δεκεμβρίου 2013, 9:13μμ

Bluejack

Εικονίδιο
μέλος από: 28/12/2007

Αποδεκτή απάντηση

Βασικά σε μερικούς κόβεται και σε άλλους δε κόβεται (ίσως και ποτέ!)
Φίμωση μπορεί να έχεις αλλά εφόσον δε πονάς και εφόσον
βγαίνει άνετα ένα μέρος του κεφαλιού τότε ίσως να μην έχεις κανένα πρόβλημα.
Μα τι λέμε τώρα.. μάλλον δεν υπάρχει πρόβλημα καν.
πιστεύω πως όσο περνάνε τα χρόνια
και όσο μπαινοβγαίνει μέσα έξω :P όλο το θέμα αυτό
σταδιακά θα εξαφανιστεί.
Φυσικά και στις ερωτικές πράξεις, το πιο πιθανό
είναι να κοπεί.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #124178 από unknown200 στις 09 Δεκεμβρίου 2013, 12:05πμ

unknown200

Έγραψε:(Bluejack@08 Δεκεμβρίου 2013)
Βασικά σε μερικούς κόβεται και σε άλλους δε κόβεται (ίσως και ποτέ!)
Φίμωση μπορεί να έχεις αλλά εφόσον δε πονάς και εφόσον
βγαίνει άνετα ένα μέρος του κεφαλιού τότε ίσως να μην έχεις κανένα πρόβλημα.
Μα τι λέμε τώρα.. μάλλον δεν υπάρχει πρόβλημα καν.
πιστεύω πως όσο περνάνε τα χρόνια
και όσο μπαινοβγαίνει μέσα έξω :P όλο το θέμα αυτό
σταδιακά θα εξαφανιστεί.
Φυσικά και στις ερωτικές πράξεις, το πιο πιθανό
είναι να κοπεί.

Οταν κοβεται το πετσακι αντιμετοπιζεις πονους,αιμοραγιες κλπ. η ειναι κατι απολυτως φυσιολογικο;;;
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #124196 από Aprospelastos στις 09 Δεκεμβρίου 2013, 9:26μμ

Aprospelastos

Εικονίδιο
μέλος από: 7/12/2013
Απο την στιγμη που σου βγαινει το κεφαλακι οταν δεν εισαι σε στυση τοτε δεν υπαρχει περιπτωση φιμωσης(νομιζω τουλαχιστον).Εγω ειχα φιμωση και εκανα περιτομη πριν αρκετο καιρο και το πετσακι μου κοπηκε εκει.Τωρα απο οσο ξερω σε καποιες περιπτωσεις υπαρχει αιμοραγια και πονος αλλα οχι παντα αν κοπει μεσω του σεξ.

Αυτο που πρεπει να κανεις για να βγαινει ολο το κεφαλακι ειναι να πλενεις το πεος σου καλα και να ειναι μονιμως καθαρο (στο μπανιο με σαπουνι καλο πλυσιμο κλπ...) και σιγα σιγα θα δεις βελτιωση μεχρι που δεν θα εχεις προβλημα.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #124204 από unknown200 στις 09 Δεκεμβρίου 2013, 11:53μμ

unknown200

Έγραψε:(Aprospelastos@09 Δεκεμβρίου 2013)
Απο την στιγμη που σου βγαινει το κεφαλακι οταν δεν εισαι σε στυση τοτε δεν υπαρχει περιπτωση φιμωσης(νομιζω τουλαχιστον).Εγω ειχα φιμωση και εκανα περιτομη πριν αρκετο καιρο και το πετσακι μου κοπηκε εκει.Τωρα απο οσο ξερω σε καποιες περιπτωσεις υπαρχει αιμοραγια και πονος αλλα οχι παντα αν κοπει μεσω του σεξ.

Αυτο που πρεπει να κανεις για να βγαινει ολο το κεφαλακι ειναι να πλενεις το πεος σου καλα και να ειναι μονιμως καθαρο (στο μπανιο με σαπουνι καλο πλυσιμο κλπ...) και σιγα σιγα θα δεις βελτιωση μεχρι που δεν θα εχεις προβλημα.

Σας ευχαριστω και τους δυο...θα εβαζα αποδεκτη και στους δυο αλλα δεμ ηξερα οτι γινεται μονο σε εναν. Αν εχει καποιος αλλος κατι να πει ας το πει :)
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login