Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Η ιστορία επαναλαμβάνεται μόνο όταν κάποιος δεν την ακούει την πρώτη φορά.
Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου

Καθυστερηση-Εγκυμοσυνη!

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #94747 από anon-12503 στις 15 Φεβρουαρίου 2012, 12:37μμ

anon-12503

μέλος από: 30/12/2009
Παιδια εχω καθυστερηση εδω και 6 μερες.Συνηθως ποναω αρκετα τις 2 μερες πριν μου ερθει περιοδος αλλα αυτο ακομα δεν εχει συμβει εκτος απο καποιους παρομοιους πονους αλλα πολυ ελαφρεις και μια φορα τη μερα και αν..Το αγορι μου μου ειπε οτι οσες φορες καναμε ερωτα μεταξυ του τελους της προηγουμενης περιοδου και την αναμενομενη αρχη αυτης ελεγχε το προφυλακτικο και δεν ειδε ποτε τιποτα ανησυχητικο (πχ να εχει σπασει). Υπαρχει περιπτωση να ειναι εγκυμοσυνη?
υγ.τον προηγουμενο μηνα μετα το τελος της περιοδου η ωορηξια αντι να κρατησει 1-2 οσον αφορα τα υγρα ειχε κρατησει πολυ παραπανω και ειχα υγρα σχεδον καμια βδομαδα. Μπορει να παιζει ρολο και αυτο? Ευχαριστω!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #94793 από KalamitiJane στις 16 Φεβρουαρίου 2012, 4:07μμ

KalamitiJane

Εικονίδιο
μέλος από: 5/2/2012
αφου το αγορι σου σου λεει ετσι τοτε θα ισχυει..
και αφου λες οτι ειχατε και προφυλαχτικο τοτε με την καμια.
αν εχεις ομως ανχος και θες να μαθεις την αληθεια μπορεις να κανεις ενα τεστ εγκυμοσυνης να δεις οτι δεν εισαι να ξεανχωθεις :P
και να περιμενεις να σου ερθει μεσα στις μερες. γτ μπορει να αλλαξε ο κυκλος σου η να εχεις ανχωθει υπερβολικα γιαυτο να μην ερχετε η κακομοιρα !
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login