Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Σύντομα θα κουρευτείς.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

βοηθεια..

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #122098 από giorgos1290 στις 28 Ιουλίου 2013, 12:45μμ

giorgos1290

Εικονίδιο
μέλος από: 28/7/2013
Γεια σας μελη του φτου.. πριν 20 μερες εγιναν καποια πραγματα μεταξυ εμενα και ενος κοριτσιου το οποιο μενει μακρια 4 ωρες.. τα συναισθηματα πολλα. αυτην δηλωνει ερωτευμενη μαζι μου.. μιλουσαμε καθε μερα ειτε με μηνυματα ειτε τηλεφωνικα ωσπου μια μερα μου λεει οτι θελει να το σταματησουμε ολο αυτο επειδη ο αδερφος της ειδε τα μνματα στο κινητο της(ειναι 19 χρονων παρακαλω) και γιαυτο χρησημοποιησε ως δικαιολογια οτι ειναι η μικρη του αδερφη..σε λιγες μερες κλεινουμε και οι 2 τα 17..ο αδερφος της οπως καταλαβαινετε εκανε ολοκληρο σκηνικο στο σπιτι και μου ειπε πως δν θελει να ειναι ετσι με την οικογενεια της και για αυτον τον λογο θελει να σταματησουμε να μιλαμε αφου ο αδερφος της την απειλουσε οτι δν θα της ξαναμιλησει..εχουμε να μιλησουμε γυρω στην μια βδομαδα.. δεν την εχω βγαλει ΛΕΠΤΟ απο το μυαλο μου.. και σας ρωταω γινεται ετσι απλα να ξεχναει αυτα που ζησαμε? αυτα που ελεγε? να σβηνει καποιον απο την ζωη της με αυτον τον τροπο ποσο μαλλον καποιον που ενιωθε πολλα για αυτον..? Ξεχασα να αναφερω οτι ερχεται εδω στην πολη μου επειδη ζει εδω ο παππους της και η γιαγια της.. Σημερα επιχειρησα να περιμενω τον παππου της κατω απο το σπιτι τους μονο και μονο για να τους μιλησω για το ολο θεμα να τους πω τι νιωθω και τι ειμαι διατεθειμενος να κανω για αυτο το κοριτσι..ειναι σοβαρα αυτα τα πραγματα που νιωθω γιαυτην και δν ειναι ο λεγομενος "ενθουσιασμος" της ηλικιας και το ξερω καλα..λετε να κανω οντως αυτην την κινηση και να τους μιλησω? αυτην και η οικογενεια της θα ερθουν εδω γυρω στα τελη αυγουστου και εχω σκοπο να μιλήσω και σε αυτους για το πως εχει το θεμα.. θα πραξω σωστα ναι ή οχι? Ευχαριστω.. και συγνωμμη για το μεγαλο θεμα..
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #122114 από giorgos1290 στις 29 Ιουλίου 2013, 1:09πμ

giorgos1290

Εικονίδιο
καποιος?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #122123 από giorgos1290 στις 29 Ιουλίου 2013, 1:36μμ

giorgos1290

Εικονίδιο
??
προφίλάλλα...˵quote˶
4
Μήνυμα #122150 από chaoticgirl στις 30 Ιουλίου 2013, 11:01μμ

chaoticgirl

μέλος από: 30/7/2013

Αποδεκτή απάντηση

μου φαινεται λιγο κουλο αυτο που σου ειπε..μηπως απλα εψαχνε δικαιολογια??
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login