απόσταση
Σελ. 2
Μήνυμα #84423 από sophie19 στις 22 Αυγούστου 2011, 7:38μμ
μέλος από: 27/6/2011 μηνύματα: 131 0 |
juannita για αρχη θα σου ελεγα να μη σκεφτεσαι για τοσο μακρια γιατι δε ξερεις με την καμια πως θα ερθουν τα πραγματα. Εγω πιστευω πως οι σχεσεις απο αποσταση ειναι δυσκολες οταν απο την αρχη δεν εισαι κοντα με τον αλλο και κατα την γνωμη μου δεν τον ξερεις τον αλλο ετσι οσο και να μιλατε καθημερινα. Στην δικη σου την περιπτωση ειναι αλλιως και πιστευω ειναι απο τις φορες που μπορει να κρατησει μιας και ξερω και πολλα παιδια που το κανουν οταν χωριζουν οι δρομοι τους μετα το σχολειο. Πολλοι χωριζουν, πολλοι ομως μενουν και μαζι και αυτοι ειναι που αξιζουν! Ακατορθωτο δεν ειναι! Αλλα μην αγχωνεσαι για αυτα, το μονο που μπορεις να κανεις στη σχεση σου ετσι ειναι κακο |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #84428 από Paris23 στις 22 Αυγούστου 2011, 8:52μμ
μέλος από: 18/8/2011 μηνύματα: 42 0 |
Όπως είπε και η sophie19 είναι ακόμα νωρις για να σκέφτεσαι πως και τι...Ποτέ δεν ξέρεις. Μια σχέση από απόσταση είναι εξαιρετικά δύσκολη και ψυχοφθόρα. Εγώ είχα μια τέτοια σχέση 2χρόνια και η απόσταση ήταν τεράστια. Δεν κράτησε όμως. Θέλει συνέχεια να προσπαθείς και πίστεψε με όση εμπιστοσύνη και να υπάρχει πάντα μα πάντα η ζήλια τα καταστρέφει όλα. Απλα μπαίνει η αμφιβολία στη μέση. Μήπως το ένα και μήπως το άλλο. Ωστόσο δεν είναι κάτι που δεν μπορεί να λειτουργήσει. Τίποτα δεν είναι απίθανο... αρκεί να το θέλουν και οι 2 και έχουν υπομονή και συνενόηση.... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |