Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Το 74% λέει ΟΧΙ. Το υπόλοιπο 26% έμειναν έγκυοι.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

ax... pws na tn kanw na me 8elei???

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #61500 από noritca στις 18 Μαΐου 2010, 5:27μμ

noritca

μέλος από: 18/5/2010
Γεια σας, παιδια!!! Είμαι μια κοπελια στα 15 και εχω φαει χοντρο κολλημα με ένα αγοράκι το οποιο ξέρω απο την τεταρτη δημοτικου.πηγαινουμε μαζι στο φροντηστήριο και καταλαβα πως τον θέλω απο τοτε που αρχισα το γυμνασιο!!! μια μερα πηγε και του ειπα τι αισθανομαι και σταματησε να μου μιλαει... μετα μου ειπε πως για να μου ξαναμιλησει επρεπε να παω και να πιασω το κοριτσι που γουσταρε για να τους τα φταιξω!!! το έκανα και τελικα τα φτιαξανε!!! η κοπελα αυτη ομως δν τον αγαπαει πραγματικα κια τα εχει μαζι του για να ζηλεψει ενα αλλο αγορι!! ασε που δν με συμπαθει και προσπαθει νε τον απομακρυνει απο εμενα!
τι να κανω? βοηθεια!!! πως να τν κανω να με θελει?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #61503 από GrandmasterL στις 18 Μαΐου 2010, 8:00μμ

GrandmasterL

μέλος από: 22/4/2010
Υπομονη.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #61509 από Doctoras στις 18 Μαΐου 2010, 9:07μμ

Doctoras

μέλος από: 31/8/2009
Τιποτα αμα σε θελει κατι αθ γινει αλλιως δεν θα κατσεις να σκασεις προχωρα παρακατω.Το ξερω δεν ειναι ευκολο να ξεχασεις εναν παιδικο ερωτα γιατι παιδικος ειναι(εδω τους καθημερινους και κολας που και που).Απλα κανε υπομονει και ασε το χρονο να διξει εξαλου δεν θα εισε ουτε η πρωτη ουτε η τελευτεα σε αυτον τον κοσμο μπορεις να παρηγορησε.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login