Στάση εποχής ή τάση εποχής;
Σελ. 3
Μήνυμα #46088 από john_is_my_name στις 15 Ιανουαρίου 2008, 9:12μμ
μέλος από: 3/10/2007 μηνύματα: 49 0 |
Αναφορά: (EMO IS meee@10 Ιανουαρίου 2008)nai to pisteuw.. kai exoome kai dikio sto katw katw.. pisteueis oti stn kosmo p zoume uparxei kt kalo ?? Αυτο το τελευταιο κανω πως δεν το διαβασα. Θελω να μου πεις εστω και ενα πραμα ομορφο σε αυτον τον κοσμο, δεν μπορει να μην βλεπεις ουτε ενα. Εγω μπορω να σου απαριθμισω δεκαδες πανεμορφα πραματα που βλεπω μεσα σε αυτο τον κοσμο που ζουμε. Το ολο θεμα ειναι απο ποια γωνια τον βλεπεις τον κοσμο. Οπως εχει πει και καποιοσ σοφος: ο κοσμος της οπτικης σου, ειναι η οπτικη του κοσμου σου. Θελω να σκεφτεις αυτο που θα σου πω, το οποιο το λεω χωρις καμια κακια και καθολου εμπαθια, μηπως τον κοσμο μας τον εχετε χαλασει εσεις και υπολοιποι που σκεφτεστε ετσι και καθεστε και κλετε τη μοιρας σας χωρις να κανετε κατι??? Εγω οταν κατι δεν μου αρεσει κινω γη και ουρανο για να το φτιαξω, κανω ενεργειες, και αμα δεν καταφερω να το φτιαξω βλεπω τη θετικη πλευρα του πραματος, γιατι οπως λεει, ο παντα σοφος, λαος: ουδεν κακο αμυγες καλου. Η ζωη ειναι δωρο Θεου, αλλα μας εχει δωση βουλιση και αποφασιζουμε αμα θα την ζησουμε με τον καλυτερο δυνατο τροπο ή οχι. Ελπιζω να μην εχασα το χρονο μου γραφοντας σου αυτα τα λιγα λογακια, και κατι να κρατησες απο αυτα. Καθε μερα ειναι και ενας καινουριος αγωνας, στο χερι μας ειναι, και μονο σε αυτο, να τον κερδισουμε. Ζησε την καθε στιγμη σα να ειναι η τελευταια σου(δλδ. με τον καλυτερο δυνατο τροπο). Το χαμογελο δεινει σε εσενα και στους αλους που κανεις να γελαν περισσοτερο χρονο σε αυτον τον ομορφο κοσμο που μας δωθηκε η χαρη απο το Θεο να παταμε... Ο γερο-Μπο... |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #46121 από EMO IS meee στις 16 Ιανουαρίου 2008, 5:02μμ
μέλος από: 10/10/2007 μηνύματα: 35 0 |
t mono kl p vlepw einai my gf.. episis dn pisteuw st 8eo so.. |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #46125 από evelin στις 16 Ιανουαρίου 2008, 5:12μμ
μέλος από: 16/1/2008 μηνύματα: 2 0 |
dil pou pisteveis prin peseis na me fas emo eimai apla thelo na do pou pisteveis!!a!k kati allo mallon mono to stil exeis sosta?gt tin ideologia den tin eida se kanena minima sou sorry kiolas |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #46126 από EMO IS meee στις 16 Ιανουαρίου 2008, 5:48μμ
poo8ena dn pisteuw.. kai dn 8 m peis ec an eimai emo i oxi.. gt otan egw eixa auto t stil oloi m legan gothic.. so.. d nomizw oti 8 m peis ec t einai emo.. |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #46136 από john_is_my_name στις 17 Ιανουαρίου 2008, 1:44πμ
Δηλαδη οτι οι γονεις σου για παραδειγμα σε αγαπανε σε στεναχωρει?? Το οτι καθε δευτερολεπτο γενιουντε δυο ξυχες και πεθαινει μια, και αυτο σε στεναχωρει?? Αυτα τα λογια μου ειναι αδιανοητο να τα πιστεψω οτι βγαινουν απο το στομα ενος κοριτσιου της ηλικιας σου που εχεις ολη τη ζωη μπρωστα σου να κανεις σπουδεα πραματα, και οχι να καθεσαι να κλαις τη μοιρα σου. Εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι θελεις να εισαι(ειστε) "Famus" με κατι τοσο αντιαισθητικο και μαζοχιστικο και οχι με κατι σπουδεο και με κατι που κανει τους γυρω σου και αυτους που σε αγαπανε να χαμογελανε. |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #46151 από EMO IS meee στις 17 Ιανουαρίου 2008, 9:26μμ
1on .. dn boreis n 3ereis an m agapane oi goneis m.. 2on.. autes oi 2 psuxes p gennioontai.. einai pio dustuxismenes ap autes p pe8ainoon.. |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #46163 από john_is_my_name στις 18 Ιανουαρίου 2008, 6:31πμ
Πολεμος χαμενος ειναι αυτος που δεν δοθηκε. Πως μπορεις να προδικαζεις το μελλον, δλδ. οτι αυτες οι 2 ψυχες θα ειναι δυστιχυσμενες. Αυτη τη στιγμη θα μπορουσα να σου γραψω 10 σελιδες για τις χαρες που εχει αυτος ο κοσμος, που ειναι περισσοτερες απο τις λυπες, αλλα θα σταθω μονο σε αυτα τα δυο που ανεφερα παραπανω και δεν θα πω τιποτε περετερο. C U Mates. Smile all the time, it makes you health... |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #46174 από EMO IS meee στις 18 Ιανουαρίου 2008, 4:55μμ
apla t 3erw.. k einai t mono sigooro.. |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #46226 από john_is_my_name στις 19 Ιανουαρίου 2008, 6:45μμ
Εχω την αισθηση οτι τιποτα απολυτως δεν ξερεις και για αυτο σκευτεσαι ετσι. Θελω να σου κανω μια ερωτηση(δυπλη ερωτηση βασικα), για ποιο λογο υπαρχει ο ανθρωπος πανω σε αυτη τη γη, και για ποιο λογο νομιζεις οτι γεννηθηκες εσυ; |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #46247 από EMO IS meee στις 20 Ιανουαρίου 2008, 12:32μμ
i ali8ia einai oti dn 3erw gt uparxei.. mm.. egw genni8ika kata la8os.. |
προφίλάλλα... |