Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Είμαι τόσο ηθικό στοιχείο που ακόμα και όταν αυτοϊκανοποιούμαι διαβάζω το 'Προς την Νίκην'! ©NoCTuRNe, irc.ftou.gr
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

eM0

Σελ. 2
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #45649 από th3o στις 03 Ιανουαρίου 2008, 3:50μμ

th3o

Εικονίδιο
μέλος από: 3/1/2008
Έχεις δίκιο φίλε μου.. Ίσως δεν πρέπει να δίνουμε τόση σημασία..
Ραπερ είπες έτσι? εμένα μου αρέσει το RnB.. Φαντάζεσαι λοιπόν ότι ενοχλούμε λιγάκι να με φωνάζουν έτσι γιατί το καλοκαίρι που είχα ακριβώς το ίδιο στυλ δεν με σχολίαζε (σχεδόν) κανένας.. Μου έλεγαν : <<Γουστάρεις 50cent, Timbaland, Chris Brown k ετσι?>>
Τώρα u know...Tespa ίσως τους πειράζει που 3εχωρίζω , ιδιαίτερα τα αγόρια .. Ασ το παίνω ςσ κοπλιμέντο λοιπόν .. ty guys για τα comments
προφίλάλλα...
Μήνυμα #45746 από CareerOrNot-Ws στις 06 Ιανουαρίου 2008, 11:45μμ

CareerOrNot-Ws

μέλος από: 6/1/2008
Hi guys εγω παιδια πιστευω πως οι emo ειναι δεν τιποτα παρα μονο ενα στυλ ,τιποτα αλλα . Οχι να μου πειτε εσεις αξιζει να γινει κανεις emo σε αυτη την κοινονια?
προφίλάλλα...
Μήνυμα #45749 από spirooos στις 07 Ιανουαρίου 2008, 12:20πμ

spirooos

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 4/2/2007
Paei enas gnwstos mou kai ta zhtaei apo mia kopela kai tou leei ayth ''dn 8elw na ta ftiaksoume epeidh dn eisai emo''... Kai meta anarwtiomaste gt ginontai emo ta paidia...
προφίλάλλα...
Μήνυμα #45753 από th3o στις 07 Ιανουαρίου 2008, 3:06πμ

th3o

Εικονίδιο
hi spirooos ! Πίστευω πως η περίπτωση που αναφέρεις είναι λιγάκη ακραία .. Είναι προφανές ότι η κοπέλλα είναι λίγο "Βούρλο" αφού ενδιάφερεται μονό για κάτι εντελώς fake, μόνο το πως ντύνεται..
Τι της απάντησε ο φίλος σου?? Βρήκε κάτι ουσιώδες ή απλά έφυγε με τα μούτρα κατεβασμένα από το "γαιδουράκι" ? ? Κ tespa υπάρχουν ΑΠΕΙΡΑ κοριτσια που ενδιαφέρονται για αγόρια ανεξάρτητα από το αν είναι emo ή όχι..Αν γίνει emo ο φίλος σου δν θα καταφέρει τπτ.. Γιατί : 1)Δεν θα το υποστηρίζει το ντύσιμο αφού δεν αισθάνεται emo k 2) Άντε να κάνει 1-2 σχέσεις.. όταν φύγει η μόδα κ ξαναγίνει "κανονικός" θα φάει ΤΟ δούλεμα..

-Just my opinion guys..
προφίλάλλα...
Μήνυμα #45756 από spirooos στις 07 Ιανουαρίου 2008, 3:27πμ

spirooos

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 4/2/2007
Xexe kala stadar... O gnwstos mou einai apla gnwstos kai oxi filos opote dn kserw ti akribws ths eipe dysthxws. EInai ligaki akraia alla ok einai periptwsh. Oi perissoteroi poser emo to kanoun ayto gia ta koritsia... Pff h8ela na hksera ti aresei sta koritsakia ayto to hli8io look. Ok kai egw foraw swlhnes,skismena, stampes, karfia alla to na bafese kai na exeis frantzes mou fenete polyyyy malakia... Tespa... Ante me to kalo na feygei kai ayth h amerikanikh moda...
προφίλάλλα...
Μήνυμα #45767 από th3o στις 07 Ιανουαρίου 2008, 2:45μμ

th3o

Εικονίδιο
+ΦΟΝΩ κ επαυξάνω φίλε μου spirooos.. Είναι απλά μια μόδα.. Βέβαια το να βάφεται ένα αγόρι είναι τελίως έξω από την φύση του.. (Στο θέμα φράντζας δν συμφωνώ γιατί ο καθένας έχει το δικό του στυλ κ προτιμήσεις..) Το να χαρακώνεται κάποιος σπίτι του ΜΟΝΟΣ επειδή έχει προβλήματα είναι ΟΚ.. Όταν το κάνει κ το επιδεικνύει πιστεύω είναι ηλιθιότητα.. Στα κορίτσια αρέσει αυτό γιατί είναι διαφορετικό κ ξεχωρίζουν οι emo.. υπάρχουν κορίτσια με διαφορετικές απόψεις όμως. Ο καθένας εκεί που ταιριάζει παιδιά ! ! Υπάρχουν σύντροφοι για τον καθένα μας, οπότε μην γινόμαστε ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ

προφίλάλλα...
Μήνυμα #45870 από EMO IS meee στις 09 Ιανουαρίου 2008, 11:25μμ

EMO IS meee

Εικονίδιο
μέλος από: 10/10/2007
auto m to ratsistes einai pl swsto.. vsk gt prepei opoion vlepete st romo n tn krinete ? afiste mas apla n ntu8oume opws 8eloome !! i mana m fovatai n m afisei n vgw mipws faw 3ulo.. eleos pia !!!
προφίλάλλα...
Μήνυμα #45879 από Danai*** στις 10 Ιανουαρίου 2008, 2:29μμ

Danai***

Εικονίδιο
μέλος από: 9/1/2008
oi emo.....einai kati malakismena paidakia ths mamas k tou mpampa...pou afierwnoun olo to xrono tous sto ntisimo k sta mallia tous.Einai logiko na xarakwnontai mono k mono epeidi exoun problimata(pou oi perisoteroi dn exoun...)?Na filiountai agoria m agoria(g'auto k exoun ginei ola poustakia)?ANTE...SOVAREUTITE....SKATOEMAKIA.....
προφίλάλλα...
Μήνυμα #45888 από EMO IS meee στις 10 Ιανουαρίου 2008, 3:24μμ

EMO IS meee

Εικονίδιο
μέλος από: 10/10/2007
ec sovarepsou... ap ti stigmi p dn 3ereis kapoion pws boreis n tn krineis ??????
προφίλάλλα...
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login