Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Μην πτύετε καταγής
Τα λεφτά είναι σαν το σεξ. Δε σκέφτεσαι τίποτα άλλο αν δεν έχεις και σκέφτεσαι όλα τ' άλλα αν έχεις.
Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου

thelo mia simvouli...please

Σελ. 4
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #45632 από emo-girl στις 03 Ιανουαρίου 2008, 1:22μμ

emo-girl

Εικονίδιο
μέλος από: 1/12/2007
Παιδιά πριν από λίγη ώρα γύρισα απ'τη συνάντηση μου με το παιδί μου και ήδη νιώθω πολύ κολύτερα τολμώ να ομολογήσω...Δηλαδή δεν ξέρω γιατί αλλά είναι σαν να μου έφυγε ένα βάρος αν και πραγματικά τα πράγματα δεν ξέρω αν πήγαν όντως καλά...Μιλήσαμε,εντάξει,ξέρει πως τον θέλω και το πρόβλημα μας είναι απλό:Η κοπέλα του.Αυτός δεν έχει κανένα πρόβλημα αλλά αυτή τα 'χει πάρει μαζί μου γιατί κατάλαβε πως γίνονται όλα αυτά.Στο τέλος μου είπε πως θα σκεφτεί όσα του είπα και θα δούμε...Άντε να δούμε...!Εσείς πώς το κρίνετε όλο αυτό?
προφίλάλλα...
Μήνυμα #45633 από DaLeaDer στις 03 Ιανουαρίου 2008, 1:38μμ

DaLeaDer

Εικονίδιο
μέλος από: 13/12/2007
Pisteuw pws apo ti mia ekanes kala pou tou milises kai sigxaritiria gia to kouragio sou alla pisteuw oti apo tin arxi exeis kanei ena lathos!An einai to paidi auto eprepe prwta na perimeneis na xwrisei me tin kopela.Vevaia simfwnw oti mporei na min tin thelei oso esena gi'auto kanei oli auti tin fasaria!Peimene ligo akoma kai ola tha einai teleia...gia mena exeis ftasei poli konta...kali sinexeia kai kalo kouragio...Eksallou oti aksizei ponaei kai einai diskolo!an itan eukolo den tha aksize....E?
:P
προφίλάλλα...
Μήνυμα #45648 από emo-girl στις 03 Ιανουαρίου 2008, 3:45μμ

emo-girl

Εικονίδιο
μέλος από: 1/12/2007
Εννοείται...!!Και επειδή πιστεύω απόλυτα πως αξίζει όλο αυτό συνεχίζω να είμαι κολλημένη...Μετά απ'τα σημερινά όλα είναι αλλιώς.Νιώθω ακόμα αγχωμένη!Δεν ξέρω τι περιμένω πια...Πέταξα και μια σπόντα για τη δικιά του και τον άλλον,έτσι για να υπάρχει στην πίσω άκρη του μυαλού του και να ξέρει πως κάτι δεν πάει καλά.Όμως τώρα θα δούμε κι ότι γίνει...Εσείς τι λέτε?
προφίλάλλα...
Μήνυμα #45659 από MAJA στις 03 Ιανουαρίου 2008, 11:29μμ

MAJA

Εικονίδιο
μέλος από: 3/1/2008
POLI SOSTA TALEI O DaLeaDer
προφίλάλλα...
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login