Μήπως τον έχασα?
Μήνυμα #121984 από lalove19 στις 22 Ιουλίου 2013, 3:06μμ
μέλος από: 22/7/2013 μηνύματα: 1 0 |
Λοιπόν είχα ένα φίλο στο φβ και τον γνώρισα στα γενέθλια μου από κοντά,μου μίλησε κλπ.Μιλάγαμε για 20 μέρες όλη μέρα ακόμα και στο κινητό.Ένα βράδυ τον είδα σε μία καφετέρια και όταν πηγα τουαλέτα ήρθε και πήγε να με φιλήσει αλλα εγώ τον έσπρωξα γιατί δεν ήμουν ακόμα έτοιμη!Μετά άρχισε να με αποφεύγει δεν μιλάμε τόσο και δεν θέλει να βγούμε αλλα όταν τον βλέπω τυχαία έρχεται μου μιλάει με χαιδέυει και είναι καλός μαζί μου!Και αποφάσισα να του μιλήσω στ ίσα απο φβ,του είπα ότι ξενέρωσα και τσαντίστηκε και μου είπε πως τον κούρασα!Του είπα οτι δεν θα του ξαναστείλω!Τι λέτε να κάνω,νομίζω πως εχω κολλήσει μαζί του |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
4
Μήνυμα #121997 από coof στις 22 Ιουλίου 2013, 8:30μμ
μέλος από: 20/7/2013 μηνύματα: 10 0 |
Αποδεκτή απάντησηαν εισαι σιγουρη πως κολλησες μαζι του το μονο που εχεις να κανεις ειναι να του το πεις ξεκαθαρα...καλυτερα απο κοντα..αλλιως απο κινητο..και αν δεν μπορεις φβ..αλλα νομιζω πως πρεπει να του πεις να βγειτε οι δυο σας και να του μιλησεις για το πως αισθανεσαι ;) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #121999 από Verus στις 22 Ιουλίου 2013, 9:04μμ
μέλος από: 30/12/2010 μηνύματα: 504 0 |
ναι βασικά τον έχασες. 20 μέρες κουβέντα, γλύκες, αγαπούλες και όταν πάει να σε φιλήσει τον σπρώχνεις; λογικό να ξενέρωσε και προφανώς τον κούρασες και δεν είναι διατεθειμένος να περιμένει πότε θα είσαι εσύ έτοιμη. πάμε παρακάτω λοιπόν. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |