Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Φτύσε καλλιτεχνικά
Μεγάλες στιγμές της αρχαιότητας: Τότε που έτρωγες ξύλο απ' τους γονείς και όχι από τις γκόμενες.
Παρασκευή, 18 Απριλίου

java help

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #72941 από l2luna στις 23 Φεβρουαρίου 2011, 5:49μμ

l2luna

Εικονίδιο
μέλος από: 23/2/2011
γεια σασ μελη του ftou.gr Εχω ενα προβλημα εκανα εναν server l2 αλλα εχω καποιο προβλημα με το java εβαλα και την φωτογραφια μηπως ξερει καποιος να με βοηθησει

ευχαριστώ εκ των προτέρων
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #72944 από Doctoras στις 23 Φεβρουαρίου 2011, 7:57μμ

Doctoras

μέλος από: 31/8/2009
Εχω φτειξει κανα δεκαρι φορες server c6-c4-και gracia epilogue καθως και Freya.Σε τετιες περιπτωσης εαν εισε σηγουρος πως δεν εχεις κανει καμια λαθος αλλαγη στο gameserver και στο login server να δοκοιμασεις αλλο pack καθως μπορει να μην ειναι fixarismeno και ποιο συγκεκριμενα να εχει καποια σφαλματα.

Ελενξε τα τεσσερα βασικα αν ειναι ολλα οκ.
1)Firewall ανοιξε πορτες.
2)Κανε edit to login/game server και βαλε οπου ip καικαλυτερα 127.0.0.1 Θα ειναι OFFLINE αλλα απλα για να τον τρεξεις να δεις αν δουλευει.Και το λεω αυτο γιατι μπορει να μην εχεις static ip και να χρειαζεται να μπεις στο no-ip και τετιες ιστοριες.Ενω με το 127.0.0.1 θα μπορεις να μπεις και χωρις ιντερνετ και firewall γιατι το σηκωνεις απο το pc σου.
3)Ελενξε το hexid...(αν χρειαστει φτειαξε αλλο)
4)Κανε edit το run gameserver και σηγουρεψου πως τρεχει την σωστη εκδοση cql που εχεις εκδοση π.χ μπορει να λεει 5.0 και εσυ να εχεις την 5.1.

Αν τιποτα απο ολλα αυτα δεν πιασει αλλαξε pack ισως δεν ειναι καλο.

Εμενα μου κανει για λαθος ριθμησεις στα αρχεια (gameserver login server ,και στο bat run game server)καθως λεει unknow source δηλαδη εχει λαθος πληροφοριες για το που ειναι h dir των απαρετητων αρχειων.

προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login