Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Φτύσε καλλιτεχνικά
Πρόσκοπος: Ένα παιδί που ντύνεται σαν ηλίθιος και ακολουθεί τις οδηγίες ενός ηλίθιου που είναι ντυμένος σαν παιδί.
Τετάρτη, 2 Απριλίου

χορος

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #83331 από james1996 στις 06 Αυγούστου 2011, 11:05μμ

james1996

Εικονίδιο
μέλος από: 17/6/2011
Για σας παιδιά δεν μου λέτε τώρα που θα πάω διακοπές στο hotel έχει disco nights αλλά όχι απαραίτητα όλο με disco τραγούδια και θέλω να βρω καμία γκόμενα να χορέψω αλλά το θέμα είναι πως δεν πως χορεύουν μέσα σε club θέλω τρία πράγματα

1.να μου Πίτε κανένα καλό και έξυπνο τρόπο για να ζητήσω από μια κοπέλα να χορέψουμε

2.καμια καλή κίνηση για μέσα σε club

3.καμια κίνηση για να κάνω με την κοπέλα
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #83334 από james1996 στις 07 Αυγούστου 2011, 12:45πμ

james1996

Εικονίδιο
μέλος από: 17/6/2011
κανεις?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #83342 από Doctoras στις 07 Αυγούστου 2011, 2:23πμ

Doctoras

μέλος από: 31/8/2009
Καταρχας παν αυτα τα κλασικα θες να χορέψουμε?Χωρις να την ξερεις.Τησου αν βλεπεις μονη?Βεβαιώνεσαι οτι ειναι μονη και μετα χωνεσαι και χωρευεις αν την δεις και γουσταρει εχει καλως πιανεις και κουβεντα κτλ.Αν στην επομενη.Μονο προσεξε μην ειναι μισο μετρο πιο περα κανα αγορι της(για αυτο σου λεω να σηγουρευτεις).Την εχω πατησει ουκ ολιγες φορες και το κακο ειναι οτι δεν αντιδρουν γουσταρουν.Νιωθεις το ρυθμο και χωρευεις δεν ειναι ανγκη να γινεις step up για να ριξεις μια.Δανεισου κινησεις που βλεπεις απο τους γυρο κανε τα δικα σου.Σε καλο θα σου βγουν.Θα καταλαβεις σου βγαινουν οι κινησεις.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login