Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Κάτω τα ζήτω - Ζήτω τα κάτω.
Τετάρτη, 2 Απριλίου

στίχοι / ρυθμός

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #86266 από chuck norris στις 23 Σεπτεμβρίου 2011, 11:48μμ

chuck norris

μέλος από: 21/6/2011
Καλησπέρα σας! Είμαι 16 χρόνον και έχω "ταλέντο" στο να γράφω στιχάκια και εδώ και καιρό προσπαθώ να βρω κάποιο τρόπο για να μπορέσω να τους βάλω λίγο ρυθμό ώστε να γίνουν τραγούδια!

Μπορείτε να μου πείτε κάποιο πρόγραμμα στο οποιο να μπορώ να "βγάζω" ένα δικό μου ρυθμό? Το ότι δεν έχω ιδιαίτερες γνώσης μουσικής αυτό είναι πρόβλημα?

Ευχάριστο εκ τον προτερων , και θα χάρο να ακούσω την απάντηση και την συμβουλή σας
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #86267 από Webmaster στις 24 Σεπτεμβρίου 2011, 12:24πμ

Webmaster

Εικονίδιο
Administrator
μέλος από: 14/8/2002
1. Αυτό που ζητάς δεν είναι ο ρυθμός, αλλά Η ΜΕΛΩΔΙΑ. Αν δεν ξέρεις να ξεχωρίσεις το ρυθμό από τη μελωδία, τότε δεν είσαι έτοιμος για να γράψεις μελωδία, έστω και με ετοιματζίδικο πρόγραμμα. Και ναι, είναι πρόβλημα που δεν ξέρεις μουσική. Είναι σαν να μου λες ένας που δεν ξέρει να μιλήσει μια γλώσσα πάει να βγάλει λόγο σ' αυτή τη γλώσσα σε συνέδριο.

2. (Ανάμεσα σε πολλά άλλα): Το "χαρώ" είναι ρήμα και γράφεται με ωμέγα . Ο Χάρος είναι άλλο πράμα και γράφεται με κεφαλαίο Χ και όμικρον. Άμα δεν ξέρεις ούτε να γράφεις, τι σκατά ταλέντο λες πως έχεις στους στίχους;

3. Δεν είναι αθεράπευτη η κατάσταση αλλά έτσι επιπόλαιο που σε βλέπω δεν προβλέπω να κάνεις τίποτα της προκοπής αν δεν πας σε ωδείο και αν δε βελτιώσεις τη γλώσσα σου. Εξάλλου είναι ήδη γεμάτος ο τόπος αγράμματους και ατάλαντους που νομίζουν πως είναι ταλέντα.

-----------------
The only unbearable thing is that nothing is unbearable.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #86268 από chuck norris στις 24 Σεπτεμβρίου 2011, 12:52πμ

chuck norris

Ποσα συμπεράσματα βγάζει κάποιος από 2 παραγράφους...Ως αγράμματος που είμαι γράφω greeklish σε προγραμματάκι για να τα μεταφέρει σε νέα ελληνική επειδή αν τα γράφω εγώ...άστα..
εκεί οφείλονται κάποια "λαθάκια" sorry...

Ναι έχης δίκαιο (ανέφερα πως είμαι λίγο άσχετος από μουσική ) για μελωδία γυρεύω, και οι στίχοι μπορούν να γραφτούν και από "αγράμματους". Νάσε καλά
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #86269 από Webmaster στις 24 Σεπτεμβρίου 2011, 1:09πμ

Webmaster

Εικονίδιο
Administrator
μέλος από: 14/8/2002
Κοίταξε να δεις, μπορείς να ανέβεις στην ταράτσα σου και να χτυπάς μια κατσαρόλα και να λες ό,τι μαλακία σου κατέβει και από κάτω να μαζευτούν 10-20 αργόσχολοι να κουνιούνται με το ρυθμό της κατσαρόλας και μετά να τους δουν κι άλλοι και να γίνουν στο τέλος χιλιάδες οι θαυμαστές σου και εσύ κάτι σαν Justin Bieber. Γκόμενες να κλαίνε από κάτω και γκόμενοι να ζηλεύουνε.

ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΟΥΤΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΞΕΦΤΙΛΑ.

Γιατί να μην τα κάνεις σωστά ειδικά τώρα που είσαι ακόμα μικρός; Γιατί δεν πας να μάθεις μουσική και γιατί δε διαβάζεις να βελτιώσεις τη γλώσσα σου και το λεξιλόγιό σου; Αφού όπως λες σ' αρέσει να γράφεις στίχους, τουλάχιστον κάνε το ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΑ μαθαίνοντας να εκφράζεις τον εαυτό σου κυριλέ και χωρίς να γίνεσαι ρόμπα!

Το άρπα-κόλλα approach σου στην τέχνη που διάλεξες δεν πολυταιριάζει, εκτός κι αν θες να γίνεις ένας ακόμα γελοίος στιχουργός που οδηγεί νέους ανθρώπους που θα πάρουν στα σοβαρά τις μαλακίες που γράφει, στην κατάθλιψη και στην αυτοκτονία.

-----------------
The only unbearable thing is that nothing is unbearable.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #86270 από chuck norris στις 24 Σεπτεμβρίου 2011, 1:30πμ

chuck norris

1) Την πρώτη παράγραφο σου δεν την σχολιάζω :) Kαλοχονεφτα νάνε αυτά ου ήπιες :)!(Justin bieber ,γκόμενες ,Fans δεν ανάφερα Τιποτα για διασημότητα και φήμη)

2)Με συμβουλεύεις να αρχίσω μουσική και να βελτιώσω λεξιλόγιο. ΔΕΚΤΟ! Έχης δίκαιο!

3) Δεν θα γίνω κανένας στιχουργός...τα στιχάκια τα γράφω γιά'μένα για την πλάκα μου!

Ευχάριστο για τον χρόνο που αφιέρωσες στην απάντηση σου.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #86345 από peterpan στις 25 Σεπτεμβρίου 2011, 9:11μμ

peterpan

Εικονίδιο
μέλος από: 26/3/2011
Εγώ χρησιμοποιώ το Fl Studio 9 xxl producer edition. Αν κάτσεις και ασχοληθείς θα μπορείς να βγάλεις άνετα τη μελωδία για τα τραγούδια σου.
:)
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login