Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Φτύσε καλλιτεχνικά
Έκτρωση. 100% αντισύλληψη. Ύστερα αφοσιωνόμαστε στην καριέρα μας απερίσπαστες, όπως θέλει ο μπαμπάς.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Δημιουργια παιχνιδιων επαγγελματικα

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #127069 από Aris99 στις 09 Μαΐου 2014, 10:39μμ

Aris99

μέλος από: 23/10/2013
Καλησπερα ... Για το "μελλον" μου σκεφτομαι να φτιαχνω παιχνιδια η/και προγραμματα επαγγελματικα καθως μου αρεσει να ασχολουμε με τους υπολογιστες και ολα αυτα . Θα ηθελα να ρωτησω καποια πραγματα αν καποιος εχει πληροφοριες για την συγκεκριμενη δουλεια .
Σε τι μαθηματα δινω βαση στο λυκειο και τη κατευθυνση (οπως τις ονομασαν τωρα τελως παντων). ;
Αν πρωτ´ ο Θεος περασω στην σχολη που θελω , εκει μαθαινω γλωσσες προγραμματισμου και τετοια η πρεπει να ασχοληθω μονος μου ;
Και τελος οι αμοιβες της δουλειας ειναι σταθερες η εξαρτωνται απο την επιτυχια του game/app ?
προφίλάλλα...˵quote˶
4
Μήνυμα #127073 από Darkwin στις 09 Μαΐου 2014, 11:29μμ

Darkwin

banned
μέλος από: 7/6/2011

Αποδεκτή απάντηση

Τεχνολογική Κατεύθυνση φίλε μου.
Μαθήματα όπως Προγραμματισμός (3η Λυκείου)
Μαθηματικα Κατευθ.
Φυσικη Κατευθ. Εντάξει φυσική δεν χρειάζεσαι αλλα πρέπει να γράψεις για να περάσεις σε κάποια σχολή.
Και οι αμοιβες δεν είναι σταθερές. Αναλόγως τι θα κάνεις, σε/για ποιν θα το κάνεις.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #127077 από ThaiBoxer στις 10 Μαΐου 2014, 4:27πμ

ThaiBoxer

Εικονίδιο
μέλος από: 10/5/2014
θα σε πρωτινά να πας από επαγγελματικο λύκειο(επαλ) αν προκετε στο μελον να ασχοληθείς με το χορό τις πληροφορικής αν και το game disigner στην Ελλάδα είναι σχεδόν ανύπαρκτο μπορείς ωμός να ασχοληθείς εμεσα με αφτο από αλες σχόλες πληροφορικής
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login