Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Στις τρεις πίτες το τζατζίκι δώρο.
Παρασκευή, 18 Απριλίου

καπνισμα και υψος

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #122249 από draven14 στις 05 Αυγούστου 2013, 11:09μμ

draven14

Εικονίδιο
μέλος από: 5/8/2013
Γεια σας παιδια.Ειμαι 15 χρονων και καπνιζω 6 μηνες.Ειμαι 1,67 και φετος πηρα 9 ποντους μεχρι τωρα παρολο που καπνιζα τη μιση χρονια.Τωρα σκεπτομαι να το κοψω.Λετε ολο αυτο να εχει επηρεασει στο υψος μου και θα μπορουσα να εχω παρει παραπανω ποντους? Μου εχουν πει οτι οταν καπνιζεις χανεις καποιους ποντους,ισχυει αυτος ο μυθος?? Σας ευχαριστω πολυ και αν μπορειτε απαντηστε μου συντομα :)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #122250 από άσχετος στις 05 Αυγούστου 2013, 11:22μμ

άσχετος

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 27/2/2012
Γεια σου φίλε μου!Λοιπόν είμαι και εγώ 15 και σου προτείνω να το κόψεις που είναι τώρα νωρίς...Προφανώς έχεις κακιά παρέα...Κόψτα όλα αυτά και ας λένε φλώρο,θα σου καταστρέψουν την ζωή αυτά...Τώρα που θα πας Λύκειο είναι τα πιο σημαντικά χρόνια για να χτίσεις βάσεις για το μέλλον..Κόψε το τσιγάρο...Φυσικά και έχει επίδραση στην ανάπτυξη...Λογικό είναι...Κάνε καμιά γυμναστική μόνος το πρωί τουλάχιστον 5-10 push ups και κοιλιακούς και άρχισε λίγο τρέξιμο για να καθαρίσουν τα πνευμόνια..ΚΟΨΤΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ,θα σου ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ την ζωή..
Στρώσου και λίγο στα μαθήματα...Καλή τύχη!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #122278 από Bluejack στις 08 Αυγούστου 2013, 8:40μμ

Bluejack

Εικονίδιο
μέλος από: 28/12/2007
Το κάπνισμα δεν επηρεάζει το ύψος.
Να το κόψεις για άλλους, δεκάδες λόγους.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login