Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Κάθε μέρα στη ζωή μου έχει το ίδιο πράμα: Ποικιλία. Θέλω κάτι διαφορετικό.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Περί θεμάτων στο sex

Σελ. 2
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #39144 από Webmaster στις 14 Απριλίου 2007, 12:33πμ

Webmaster

Εικονίδιο
Administrator
μέλος από: 14/8/2002
Σεβαστείτε ότι

1. Δεν είμαστε community.
2. Δεν είμαστε user friendly και δίκαιοι.
3. Δε μας αρέσουν οι ενεργοί χρήστες. Μας γεμίζουν τη database και μόνο προβλήματα δημιουργούν.
4. Είμαστε κομπλεξικοί και δε μας αρέσει να αμφισβητούν τη διαχείριση που κάνουμε ή να μας κάνουν υποδείξεις.
5. Η περίπτωση αυτή εμπίπτει στη συμπτωματολογία που περιγράφεται στη βοήθεια του ftou.gr. Την έχουμε συναντήσει πολλάκις στο παρελθόν και ξέρουμε πώς να την αντιμετωπίζουμε καίρια και αποτελεσματικά.
6. Γνωρίζουμε πράγματα που εσείς δε γνωρίζετε.
7. Είμαστε κακοί άνθρωποι.

Κατόπιν τούτου, σταματήστε να κλαψουρίζετε για ένα banned μέλος και αν θέλετε μείνετε αν δε θέλετε να σηκωθείτε να φύγετε. Όχι άλλη συζήτηση επί του θέματος.

-----------------
The only unbearable thing is that nothing is unbearable.
προφίλάλλα...
Μήνυμα #39152 από puke-lerry στις 14 Απριλίου 2007, 2:52πμ

puke-lerry

Εικονίδιο
μέλος από: 14/2/2007
πρώτον : evoulini: δεν νομίζω ότι μίλησα για κάποιον πέρα από εμένα και επίσης τόνισα οτι ο ακατονόμαστος ήταν από τους ενεργότερους χρήστες.
δεύτερον: το προσωπείο που προσπαθείς να περάσεις με το τελευταίο σου post webmaster είναι φαυλό και πολύ υπεράνω για οποιονδήποτε χρήστη, κατά συνέπεια προσβλητικό για όλους εμάς.
τρίτον: κανένας δεν κλαψουρίζει για κανέναν, όσο και αν θα σε βόλευε αυτό.
και τέταρτον: η συζήτηση που θα κάνουμε εδώ μέσα είναι δικό μας θέμα, και δεν θα έπρεπε να απασχολεί εσένα webmaster εφ'όσον δεν επηρρεάζει τα δικαιώματα μας σε αυτό το φόρουμ.
αν πιστεύεις πως είναι αλλιώς τα πραγματα σε σχέση με το τελευταίο μου θέμα ( το τέταρτο δηλαδή) , καλύτερα κλείσε το φόρουμ
προφίλάλλα...
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login