Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Φτύσε καλλιτεχνικά
Δεν ξέρεις πόση τριχόπτωση έχεις, μέχρι να χρειαστεί να καθαρίσεις το πληκτρολόγιό σου.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

στην κατασταση μου τι θα κανω?

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #64635 από gregory_techno στις 06 Αυγούστου 2010, 7:35μμ

gregory_techno

μέλος από: 6/8/2010
παιδια εδω και καιρο εχω ενα χοντρο προβλημα.θελω να τα φτιαξω με ενα κοριτσι στην ηλικια μου και δεν ξερω την απαντηση της.μεχρι στιγμης δεν μου εχει δειξει καποια σημαδια απλος ειμαστε φιλοι.μεχρι στιγμης απο οτι εχω καταλαβει δεν εχει αλλον αλλα το προβλημα ειναι η απαντηση της.αν μου ριξει χυλοπιτα τι θα κανω?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #64636 από gregory_techno στις 06 Αυγούστου 2010, 7:37μμ

gregory_techno

υπαρχει κανενας τροπος να την ριξω?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #64641 από VeTeRaNoS στις 06 Αυγούστου 2010, 7:58μμ

VeTeRaNoS

Εικονίδιο
μέλος από: 8/11/2009
Αφού είστε και φίλοι είναι πιο εύκολα τα πράματα όσο να είναι την ξέρεις και την ψυχολογείς καλύτερα.Αν και μερικές φορες είναι πιο δύσκολο γιατί η απορρίψει είναι από την φίλη σου και όσο να είναι σε νοιάζει περισσότερο.

Πες της πως νιώθεις για αυτήν.Αν σε απορρίψει ζήτησε της να μείνετε φίλοι(αν το θες και ο ίδιος).Αν σε έχει πραγματικά ανάγκη για φίλο δεν υπάρχει πρόβλημα.Αφού την ξέρεις και είστε φίλοι πιστεύω θα βρείς εύκολα τον τρόπο....
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #64654 από rapas στις 07 Αυγούστου 2010, 2:31μμ

rapas

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 4/8/2010
di3ths simadia oti endiaferese p.x zita to tilefwno ths an den to exeis sthlteis minima anoi3e sizitish mazi tis zhta thn gnwmh ths pare to e-mail ths k siga siga 8a arxizei na endiaferetai kai auth.(dokimasmeno) kalh epitixia! soz ya to greeklish!(exo suni8isei)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #64662 από gregory_techno στις 07 Αυγούστου 2010, 4:12μμ

gregory_techno

το τηλεφωνο μου το εχει δωσει αλλα το κινητο μου προσφατα βραχηκε και ολα=δελετε καταλαβαινεις.αλλα συντο μα θα αρχισουν τα σχολεια και θα της το ξαναζητησω.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login