Γεια παιδια ειμαι 21 χρονων φοιτητης.Τα χρονια που σπουδαζω δεν εκανα σοβαρες παρεες περα απο 1-2 φιλους.τον σεπτεμβρη του 14 γνωρισα ενα αλλο παιδι και καναμε αρκετη παρεα τον ενιωθα πολυ κοντα ειχαμε ιδιες αποψεις ταιριαζαμε. αυτος τα ξαναφτιαξε με μια πρωην του και χαθηκε για λιγο καιρο οταν τα ξανα βρηκαν.και οταν ξανα χωρισαν με ξανα πηρε τηλεφωνο να βγουμε και του συμπαρασταθηκα πολυ και ημασταν πολυ καλα.Πριν 2 μηνες τα ξανα βρηκε με την γκομενιτσα και ξανα χαθηκε και οταν λεω χαθηκε εννοω μιλουσαμε μονο οταν βρισκομασταν στο πανεπιστημιο.Πριν λιγο καιρο τελειωσαμε εξετεαστικη και φυγαμε ολοι και δεν ηρθε να χαιρετησει κανεναν ουτε εμενα που ημασταν πιο κοντα και οταν του το ειπα δεν τον ενοιαξε καν με τις απαντησεις που εδινε .Αυτος ελεγε η φιλια πανω απο ολα και οτι με θεωρει φιλο του και κανει ολα αυτα τα πραγματα,στην αρχη στεναχωρηθηκα αλλα τωρα ειμαι εξοργισμενος τοσο που αν μου μιλησει θα τον βρισω εντελως.Ποια ειναι η αποψη σας,τον σεπτεμβρη προφανως που θα ξανα συναντηθουμε ολοι μαζι τι θα πρεπει να κανω ? οι αλλοι δεν ενδιαφερονται και πολυ εγω ημουν πιο κοντα μαζι του οποτε εγω τι πρεπει να κανω πως να μιλησω.Θελω αποψεις.