Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Εχει αποδειχθεί πια οτι το κάπνισμα είναι η βασικότερη αιτία των στατιστικών.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Δεν ξερω τι να κανω...

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #121514 από sunbaby στις 03 Ιουλίου 2013, 2:57πμ

sunbaby

Εικονίδιο
μέλος από: 20/3/2013
Καλησπερα... εχω προβλημα με την σχεση μου και δεν ξερω τι να κανω. Καταρχην ημαστε 2 χρονια μαζι και αγαπιομαστε παρα πολυ, περναμε πολυ ομορφα οταν βγαινουμε και σχεδον καθε μερα ημαστε μαζι... το προβλημα ειναι οτι παλια ειχε κανει κατι βλακιες και του τα θυμιζω συνεχεια αλλα με πειραζει που δεν παραδεχετε οτι ηταν λαθος... δεν λεω και εγω εκανα βλακιες αλλα οχι τοσο σοβαρες, τεσπα το πρωτο που με ενοχλει ειναι οτι προσπαθει αν βγαινει απο πανω συνεχεια και ας εχει αδικο! το δευτερο οτι δεν μου δειχνει την αγαπη του... τον ειχα ρωτησει καποια στιγμη πως μου δειχνεις οτι μαγαπας και μου λεει δεν ξερω! αλλα γενικα δεν μου κανει κοπλιμεντα δωρα (οχι οτι ειμαι απο αυτες αλλα που και που ωραιο θα ηταν) με λεει μονο μωρο του σαν απο συνηθεια ενα πραγμα... γενικα ειναι λιγο σοβαρος σε κατι τετοια... και τριτον και σημαντικοτερο οταν καθομαι και του μιλαω αυτος δεν λεει τιποτα... μιλαω μιλαω μιλαω και οταν του λεω θα πεις κατι ? μου λεει τι να πω. σαν αν μην τον νοιαζει!! πφφφφ τι θα κανω??? δεν θελω να τον χασω αλλα πως μπορουν να αλλαξουν αυτα τα πραγματα... μηπως φταιει το οτι "τρεχω" απο πισω του ειτε εχω δικιο ειτε οχι? αλλα τι να κανω μου λενε να τον "φτυσω" για να τρεξει αλλα δεν ειναι τοσο ευκολο... βοηθησε με σε παρακαλω!!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login