Έγραψε:(HiddenBoy@10 Οκτωβρίου 2011)
Έγραψε:(lagouditos@09 Οκτωβρίου 2011)
Δεν μας τλυφλωσε η παραπληροφόρηση, απλά δεν σκεφτόμαστε όπως οι αρχαίοι Έλληνες, καθόμαστε σαν τα ζωντόβολα και πιστεύουμε ότι μας λένε χωρίς να αναρωτιόμαστε. Όπως και εσυ μέσο της παραπληροφόρησης νομίζεις ότι το DNA που έχεις είναι ίδιο με αυτό των αρχαίων Ελλήνων.
Μονος σου ταπονεις τον εαφτο σου εφοσον λες οτι λογο της παραπληροφορησης τα λεω εγω αυτα αρα και εσυ μια απτα ιδια εισαι αμα δεν ειναι τα δικα μου σωστα γιατι ναναι τα δικα σου? Απλη λογικη...
Εγω δεν το νομιζω το νιοθω ψυχικα κατι που εσυ δεν εχεις νιοσει ποτε σου...
Ας κλειση η συζιτισει πριν φαμε κανα μπαν...
Εγώ είμαι ανοιχτόμυαλος άνθρωπος, δεν πιστεύω ποτέ απόλυτα σε κάτι. Δεν σου είπα ότι 1000% έχω δίκιο. Κανένας από τους 2 μας δεν μπορεί να ξέρει, διότι δεν ζούσαμε τόσες χιλιάδες χρόνια πριν. Εγώ όμως ότι λέω το λέω έχοντας αποδείξεις γι αυτά, δεν μου καρφώθηκε έτσι στο άκυρο να σου λέω τέτοια. Είναι δικαίωμα σου να πιστεύεις ότι θες, αλλά σου είπα πρώτα να κοιτάξεις να σκέφτεσε ως αρχαίος Έλληνας, και μετά να σκέφτεσε αν έχεις το ίδιο DNA με τους αρχαίους Έλληνες ή όχι. Ο χαρακτήρας των αρχαίων Ελλήνων και ο τρόπος που ζούσαν και σκέφτονταν είναι αυτό που τους έκανε ανώτερους από τους άλλους λαούς. Όχι το αίμα τους.