Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Αδιάβροχο είναι μάρκετινγκ. Αδιάγατο είναι οξύμωρο. Αδιάπαιδο είναι σχεδόν οξύμωρο.
Σάββατο, 23 Νοεμβρίου

ενδιαφερεται?

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #67719 από pagwtaki στις 03 Νοεμβρίου 2010, 10:44μμ

pagwtaki

Εικονίδιο
μέλος από: 8/5/2010
μου αρεσει καποιος,μου αρεσε απο την πρωτη στιγμη που τον ειδα,βρεθηκαμε σε ενα τραπεζι με κοινους φιλους ηταν μονος του αλλα στην ουσια γενικα τοτε ειχε σχεση, ετυχε απλα εκεινο το βραδυ να ειναι μονος.Τοτε δεν μιλησαμε ιδιαιτερα δεν κρατησε και πολυ η βραδυα ημαστε και με τους αλλους μαζι. Μετα απο καποιο διαστημα τον πετυχα τυχαια καπου ηταν βεβαια με την κοπελα αλλα μιλησαμε λιγο ομως σαφως δε μπορουσα να εχω ελπιδες και να κολλαω καπου απο τη στιγμη που ο αλλος ηταν αλλου.Μετα απο 2 μηνες χωρισε το εμαθα απο το facebook και εστειλα ενα μηνυμα που εδινα το πρασινο φως στην ουσια, το θεμα ειναι βεβαια και ο αλλος σε τι φαση ηταν εκεινη τη στιγμη επειδη προφανως μολις ειχε χωρισει, δεν ειπε κατι σε αυτο που εστειλα απλα μου εστειλε ευχες για τα γεννεθλια μου. προ λιγων ημερων λοιπον βρεθηκα στο χωρο που εργαζεται ειχα πει ομως οτι θα τον δω μονο τυχαια δε θα πηγαινα επι τουτου,αυτος χαρηκε πολυ που με ειδε και επι τοπου μου ειπε οτι θα παρει το αλλο ζευγαρι τηλ να κανονισουμε να βγουμε, να σημειωσω οτι αυτους εχει να τους δει 5 μηνες δεν κανουν ιδιαιτερη παρεα απλα ειναι οι μονοι κοινοι φιλοι που εχουμε και σε αυτους ειχαμε γνωριστει τοτε που ομως ειχε σχεση.

-----------------
ολα στη ζωη ειναι θεμα τυχης

προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #67722 από Bluejack στις 04 Νοεμβρίου 2010, 12:14πμ

Bluejack

Εικονίδιο
μέλος από: 28/12/2007
To facebook είναι καταστροφή..
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #67723 από pagwtaki στις 04 Νοεμβρίου 2010, 12:21πμ

pagwtaki

Εικονίδιο
μα δεν επικοινωνουμε απο το facebook και ουτε ασχολουμαι γενικα με το facebook δεν μπαινω συχνα, απλα ηταν ο μονος τροπος να του επικοινωνησω αυτο που σκεφτομουν δεν περιμενα να υπαρξει συνεχεια μεσω facebook ουτε εγω θα το ηθελα
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #67828 από pagwtaki στις 07 Νοεμβρίου 2010, 10:17μμ

pagwtaki

Εικονίδιο
ΑΛΛΕς ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #67830 από VeTeRaNoS στις 07 Νοεμβρίου 2010, 10:45μμ

VeTeRaNoS

Εικονίδιο
μέλος από: 8/11/2009
Πολύ ωραία προσπάθησε να κρατήσεις μια επαφή μαζί του και βλέπεις στο μέλλον αν σε βλέπει σοβαρά ή όχι.Βγείτε τώρα με τους φίλους γνωριστείτε καλύτερα και ύστερα αν είναι να γίνει κάτι θα σου προτείνει να βγείτε μονοι σας.Εσύ απλά δείξε ενδιαφέρον.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #67895 από pagwtaki στις 09 Νοεμβρίου 2010, 8:10μμ

pagwtaki

Εικονίδιο
ΟΠΟΤΕ ΛΟΓΙΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΕ ΓΝΩΡΙΣΕΙ
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #67896 από VeTeRaNoS στις 09 Νοεμβρίου 2010, 8:25μμ

VeTeRaNoS

Εικονίδιο
μέλος από: 8/11/2009
Ναι αυτό σου λέω είστε σε καλο δρόμο προχώρα το.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login