μου λειπει...
Μήνυμα #64753 από mariposa στις 09 Αυγούστου 2010, 2:08πμ
μέλος από: 3/8/2010 μηνύματα: 36 0 |
μου λειπει παρα πολυ ο πρωην μου...παρα πολυ ομως!εχουμε χωρισει εδω και 1 μηνα περιπου και δεν μπορω να τν βγαλω απο το μυαλο μου...και με αλλον να κανω κατι παλι αυτος υπαρχει μεσα μου:/ το θεμα μαλλον ειναι οτι χωρισαμε λιγο περιεργα...ειμασταν μια χαρα μαζι για 2 μηνες αλλα θα φευγαμε και οι δυο για διακοπες για 1.5 μηνα και αποφασισαμε απο κοινου να διακοψουμε...το γεγονος ομως οτι ξερω οτι ειναι σχεδον σιγουρο πως θα ειμαστε μετα παλι μαζι ισως ειναι αυτο που με κανει να μν μπορω να ξεκολλησω...δεν ξερω ειμαι τοσο μπερδεμενη! και αν τελικα δεν ξαναγινει τπτ μεταξυ μας και τελειωσε εδω αυτο που ειχαμε?δεν το πιστευω γιατι αν και τα ειχαμε τα μικροπροβληματακια μας λογω του πολυ εντονου χαρακτηρα που εχουμε και οι δυο ειμαι σιγουρη οτι αν δεν ηταν οι κωλοδιακοπες δεν θα χωριζαμε:/ πφφφ δεν ξερω ωρες ωρες με πιανει απελπισια και μου ρχεται να βαλω τα κλαματα...και φανταστειτε ειμαι απο τους ανθρωπους που ουτε κλαινε ουτε στεναχωριουνται ευκολα ποσο μαλλον για αγορι!απλα τωρα δεν ξερω τι με εχει πιασει και πεφτω πεφτω πεφτω συνεχεια:/ ουφ τουλαχιστον τα ειπα και ξαλαφρωσα |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #64754 από roulitsa στις 09 Αυγούστου 2010, 2:16πμ
μέλος από: 8/8/2010 μηνύματα: 3 0 |
πιστευω οτι τα προβληματακια που λες οτι ειχατε ειναι μεγαλυτερα τελικα,γτ δεν νομιζω οι διακοπες να ειναι τοσο σοβαρος λογος χωρισμου,ισως υποσεινηδητα να το θεωρησατε σαν αφορμη για να τελειωσετε κατι που δεν πηγαινε αλλο...? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #64755 από VeTeRaNoS στις 09 Αυγούστου 2010, 7:53πμ
μέλος από: 8/11/2009 μηνύματα: 813 0 |
Χωρισμός για διακοπές?Σίγουρα αν θέλατε να είστε μαζί δεν υπάρχει περίπτωση να χωρίζατε για τις διακοπές.Αυτό ήταν μια αφορμή.Ποιος ζήτησε πρώτα τον χωρισμό? Πιστεύω πως οι τύψεις που χωρίσατε έτσι άδικα σε κάνει τώρα να θες πάλι αυτήν την σχέση.Δεν νομίζω να τον αγαπάς.Αν τον αγαπούσες δεν θα ήθελες να τον χωρίσεις ούτε για 3 μήνες διακοπών. Any way,αν όλα αυτά που είπα από πάνω είναι βλακείες και τον αγαπάς αληθινά δεν έχεις να κανεις τίποτα άλλο από το να τον πάρεις ένα τηλέφωνο να βρεθείτε να μιλήσετε.Να του πεις ότι μετάνιωσες και ότι θέλεις να είστε πάλι μαζί.Εσύ ξέρεις καλύτερα τι να του πεις.Κάτσε σκέψου αν όντως τον θες. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #64757 από Doctoras στις 09 Αυγούστου 2010, 9:14πμ
μέλος από: 31/8/2009 μηνύματα: 1978 0 |
Δεν νομιζω να ειναι αυτο που θες πραγματικα.Να ξαναυτιαξετε δηαδη την σχεση σας.Απλα καποιες ωραιες στιγμες που περασατε μαζι δεν τις εχεις δει ακομα σε καποιον αλλον και σου λυπουν.Και αυτο σε κανει να νιωθεις μπερδεμενη. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #64789 από mariposa στις 10 Αυγούστου 2010, 12:23πμ
μέλος από: 3/8/2010 μηνύματα: 36 0 |
χωρισαμε λογω καλοκαιριου 1.γιατι αυτο ηταν που ειχαμε πει απο τν αρχη που αρχισαμε να βγαινουμε γιατι υποτιθεται οτι θα μεναμε μαζι για 2 βδομαδες γιατι μετα θα φευγαμε για διακοπες...βεβαια τελικα μειναμε και οι δυο αθηνα οσο περισσοτερο γινοταν για να ειμαστε μαζι δλδ 1.5 μηνα παραπανω και στο τελος ο γιωργος εφυγε γιατι ετρωγε μεγαλο λουκι απο τους γονεις και τν αδερφη του αλλιως δεν θα εφευγε και ολα αυτα μονο και μονο για να μεινουμε μαζι...το γεγονος ομως οτι ειχαμε πει αρχικα οτι δνε θα συνεχιζαμε μας εκανε επειδη ειμαστε και οι 2 εγωιστες να μν θελουμε να αναιρεσουμε τα λογια μας και ουσιαστικα να ανοιχτουμε ο ενας στον αλλο...αν με καταλαβαινετε 2.απο τν αλλη μερια...λιγες μερες πριν να φυγει ενα βραδυ που πεσαμε να κοιμηθουμε αρχισαμε να μιλαμε δεν ξερω κι εγω πως και ειπαμε ο ενας στον αλλο οτι αισθανομαστε καποια πραγματα και τα λοιπα...και συζητησαμε και τν περιπτωση να μν χωρισουμε...ομως επειδη ειμαστε και οι δυο ζηλιαριδες και δυστροποι καταλαβαμε οτι ηταν πολυ πιθανο να χωρισουμε μεσα στο καλοκαιρι απο τσακωμους λογω αποστασης και αμα αυτο γινοταν μετα δεν θα μπορουσαμε να ειμαστε μαζι θα τελειωνε οριστικα 3.δεν ειπα οτι τν αγαπαω αλλα οτι μου λειπει |
προφίλάλλα...˵quote˶ |