Μπελάς με Ρωσσίδα
Σελ. 3
Μήνυμα #40546 από Antre στις 29 Ιουνίου 2007, 5:37μμ
μέλος από: 28/4/2007 μηνύματα: 566 0 |
Τι να σου πω... το χεις χάσει το παιχνίδι είτε σου κάτσει είτε όχι... προσωπικά αν κάποια κοπέλα μου έκοβε ένα check των 200 Ευρώ... θα τις καθόμουν και ας ηταν σαύρα.. αλλά θα τις καθόμουν μόνο λόγω των χρημάτων.. και δεν θα ξεκολλήσεις.. μετά θα την θες πιο πολύ Σου ξανά λέω στη Φυλής είναι πιο φτηνά... και τι έγινε ρε συ, έφαγες χυλόπιτα... so fucking what? Εγώ για παράδειγμα έχω σχέση εδώ και 8 μήνες... είμαι τέλεια με την κοπέλα μου... ξέρεις τι μου χει λείψει; Μια βαρβάτη χυλόπιτα να στανιάρω |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #40551 από V_for_Vitam στις 29 Ιουνίου 2007, 7:10μμ
μέλος από: 21/5/2007 μηνύματα: 38 0 |
makari na eixame tin idia tixi antre!!!! kai perimena xronia gia tin xilopita xD |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #40554 από Antre στις 29 Ιουνίου 2007, 7:35μμ
μέλος από: 28/4/2007 μηνύματα: 566 0 |
Η χυλόπιτα είναι υγεία ρε... σας μιλά ο πρωταθλητής της χυλόπιτας... και επειδή δεν την φοβάμαι πλέον ξαφνικά δεν τρώω χυλόπιτες... έτσι είναι.. και τι έγινε αν φας χυλόπιτα; Μπορείς να κάνεις κόντρα με κάποιο φίλο σου ποιος θα φάει περισσότερες χυλόπιτες ; Θα ξαφνιαστείς από το πόσο θα δυσκολευτείς γιατί τότε δεν θα φοβάσαι... ο φόβος είναι η μισή χυλόπιτα... το 1/4 αν έχει σχέση η άλλη και κατά πόσο ικανοποιείτε και μόλις το τελευταίο 1/4 είναι η εμφάνιση Υ.Γ. Το να μην ξέρεις να μιλάς δεν το βαλα γιατί και πάλι ψυχολογικό είναι.. αν νομίζεις ότι μιλάς γαμάτα... και μαλακίες να λες... δεν θα σε μειώσει... θα χεις αυτοπεποίθηση |
προφίλάλλα... |