Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Στο χωριό μου έχουμε τόσα λίγα τηλέφωνα που και λάθος να πάρεις βγαίνει κάποιος γνωστός που σου λέει το σωστό.
Τρίτη, 11 Μαρτίου

πιστευω οτι ξερω απλα για γνωμες

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #137326 από nik1996 στις 02 Ιουλίου 2016, 12:48πμ

nik1996

Εικονίδιο
μέλος από: 1/7/2016
ειμαι 17 παλια ηθελα σχεσεις με κοριτσια πωτε δεν με ερεθιζαν ομως πωτε!!!απο καποια ηλικια και μετα εκανα προσπαθειες για σχεση με κοριτσια απο τα 13-16 μονο χ ετρωγα..ειχα χαλια εμφανηση και παντα ηθελα να φτειαξω!!παντα ομως με κα..λωνε να βλεπω αντρες με κοιλιακους και μετα σιγα σιγα και αλλα...απο παντα οταν εβλεπα τετοια υπηρχε ελξη μετα στα 16 πριν ενα χρονο εγινε κατι ενα φιλι και εκατσε καποιος πανω μ και ερεθιστηκα παντα ειχα φαντασιωσεις με αγορια με διαφορα οτι καναμε με κοριτσια πωτε δεν ερεθιζομουν ουτε ερεθιζομαι απλα παρατηρω οτι βαζω την θεση μ σε τραγουδιστριες...κανω κατι τετοια αλλα δεν θελω να κανω αλλαγη φιλου με τπτ..απλα με λιγα λογια παντα με καυλ..ναν τα αγορια στην αρχη με κοιλιακους που βλεπα και μετα παρακατω...μετραει που θελω και εγω το τελειο σωμα και επειδη ζηλευα??παιζει τοσο ρολο??τι πιστευετε εγω πιστευω οτι ειμαι ομοφ...
προφίλάλλα...˵quote˶
6
Μήνυμα #137333 από Levathian στις 02 Ιουλίου 2016, 10:54πμ

Levathian

Εικονίδιο

Αποδεκτή απάντηση

Δηλαδη με κοριτσια δεν ερεθιζεσαι? δεν παρατηρεις στύσεις σε σχεση με τα αγορια? εχεις δοκιμασει να δείς πορνο να δει αν ερεθιστεις με γυναικες? αν ναι.. ποια ηταν τα αποτελεσματα?
Δεν χρειαζεται να κανεις αλλαγη φύλου λολ, μην πάς σε τετοια.
Οσο για το σωμα που λές, ε λιγο πολύ ολοι αν βλεπαμε ενα καλο γυμνασμενο σωμα και με αρκετη μυικη μαζα θα ευχομασταν "μακαρι να το ειχα και εγ'ω" αλλα στο χέρι σου ειναι να το φτιάξεις, εισαι μικρος ακομη και οι ορμονες δουλευουν υπερ σου :)
Δεν εχει καμια σχεση το να θελεις να αποκτήσεις ενα "χ" σωμα με το οτι σε καυλωνουν οι αντρες.

Καλημερα
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #137334 από nik1996 στις 02 Ιουλίου 2016, 12:04μμ

nik1996

Εικονίδιο
ναι εχω δοκιμασει να δω γυναικες γυμνες τα κλασσικα αυτα δεν ερεθιζομαι καθολου και δεν ειχα την ορεξη να...με γυναικες δεν ηθελα δεν μου βγαινε
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #137335 από Levathian στις 02 Ιουλίου 2016, 12:25μμ

Levathian

Εικονίδιο
Τοτε πολυ πιθανον να εισαι ομοφυλόφιλος φιλε. Απο την στιγμη που έτσι αισθανεσαι μου φαινεται φυσιολογικο.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #137336 από nik1996 στις 02 Ιουλίου 2016, 12:49μμ

nik1996

Εικονίδιο
οκ ευχαριστω συγνωμη αν σε κουραζω!εε υπαρχει ενα θεμα με τους γωνεις η μυτερα μ δηλαδη δεν θελει με καταλαβαινει απλα δεν μπορει να το αντιμετωπισει δεν μπορει να το πιστεψει και δεν θα θελει να κανω σχεση και αν κανω σιγουρα θα θελει να την τρεναρει ακομα δεν εχει πιστει λεει οτι δεν ειναι σιγουρο ενω νιωθω εγω πως ειναι 100%..τι μπορω να κανω?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #137338 από Levathian στις 02 Ιουλίου 2016, 1:10μμ

Levathian

Εικονίδιο
Κοιταξε, σιγουρα καποιοι γονεις εχουν μεγαλώσει με αλλα πιστευω, αν οντως εισαι 100% τοτε καλο θα ηταν να σε υποστηριξει, πές της ποσο σημαντικο ειναι για σενα να σε υποστηριζουν οι ιδιοι οι γονεις σου, καλύτερα να το δεχτεί και να προσπαθήσει να αλλάξει παρα να προσπαθήσει να αλλαξει την φύση σου που αν εισαι 100% τοτε ειναι πρακτικα αδύνατο.
Επίσης, το πρωτο πραγμα που πρεπει να καταλαβει ειναι πως δεν διαλεξες εσύ να σου αρέσουν οι άντρες , ειναι η υποχρεωση των γονιων να αγαπαν και να υποστηριζουν τα παιδια τους και το καλύτερο ειναι να σε δεχθεί οπως εισαι, και να μεγαλώσει το παιδι που έχει αλλά οχι το παιδι που θέλει.

Δεν κουράζεις φιλε :)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #137339 από nik1996 στις 02 Ιουλίου 2016, 1:20μμ

nik1996

Εικονίδιο
και με μια σχεση??πως θα γινει?εννοω στις μερες μας ειναι πολυ δυσκολο ειδηκα αυτο!αλλα χρειαζομαι εναν ανθρωπο εννοω θελω να με υποστηριζει και να με αγαπαει!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #137367 από nik1996 στις 04 Ιουλίου 2016, 2:50μμ

nik1996

Εικονίδιο
κανεις???????το θεμα ειναι δυσκολο!ολοι σχεδον αυτα τα ατομα τα κοροιδευουν τα χλευαζουν κλπ κλπ..... αλλα ειναι κακο να αγαπας καποιον?? το θεμα εχει παρει ασχημες διαστασεις και στην χωρα μας γτ δεν προσπαθουμε να το κανουμε πιο ηπιο!καταλαβαινετε τι εννοω!2016 εχουμε ως ποτε θα συνεχιστει αυτο!και αυτοι ανθρωποι ειναι ισοι με ολους τους αλλους αν μερικοι ειναι μονο για να δειχνονται και ειναι ρεζιλι δικαιωμα τους αλλα υπαρχουν πολλοι ανθωποι που απλα ψαχνουν αγαπη μια καλη ζωη και εναν ανθρωπο να ειναι μαζι τους!
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login