Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Μεγάλες στιγμές της αρχαιότητας: Ζουγανέλης να ξεσκίζει το μουσικό σήμα του Mega Channel με μπουζούκι και μπαγλαμά.
Τρίτη, 26 Νοεμβρίου

Πώς να την προσεγγίσω?

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #137163 από alxs19 στις 12 Ιουνίου 2016, 4:55μμ

alxs19

Εικονίδιο
μέλος από: 12/6/2016
Χαιρετώ.. Είμαι νέο μέλος και χρειάζομαι τη γνώμη σας.. Μου αρέσει εδώ και ένα χρόνο μια κοπέλα με την οποία δεν έχουμε πολύ επικοινωνία.. Αυτή η κοπέλα είναι ξαδέρφη μιας φίλης μου.. Σε λίγες μέρες μαζί με τη φίλη μου θα γιορτάσουμε τα γενέθλιά μας μαζί γιατί έχουμε ίδια μέρα γενέθλια.. Στο μαγαζί που θα είμαστε θα είναι και η ξαδέρφη της που μου αρέσει.. Της είχα πει στο παρελθόν ότι μου αρέσει αλλά μου έριξε άκυρο γιατί ήταν αλλού.. Είναι κολλημένη με έναν άλλο ο οποίος την είχε ρημάξει στο κέρατο όταν ήταν μαζί και εξακολουθεί να την κοροϊδεύει.. εγώ τώρα να ξανακάνω κίνηση ή όχι? Εγώ 18 αυτή 17.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #137180 από alxs19 στις 14 Ιουνίου 2016, 3:05μμ

alxs19

Εικονίδιο
μέλος από: 12/6/2016
Κάποια γνώμη κανείς???
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #137186 από JohnKal στις 15 Ιουνίου 2016, 4:57μμ

JohnKal

Εικονίδιο
μέλος από: 25/4/2016
πρωτα πιαστεις την κουβεντα για το πως περναει τις μερες τις,τα χομπι της και οτι βλακια βρεις να την ρωτησεις αλλα να εισαι πανω απο το κεφαλι της,αν ομως σε απανταει μονολεκτικα τοτε μαν ειναι αλλου η δεν της κανεις το κλικ!
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login