Μήνυμα στις 2/9/2016 στις 11:18 @Θ. Κλημεντίνη
Ας ελπισω οτι δεν θα γινει κατι τετοιο :P Επισης σε ενα μηνα δινω για διπλωμα και εχω λιγο άγχος για να περασω τα σηματα με την πρωτη!!!Ευχαριστω για τον χρονο σας!
Πήγαινε στο θέμα: Ονειρο Πεσιμο δοντιων
Μήνυμα στις 1/9/2016 στις 15:47 @Θ. Κλημεντίνη
Καλησπέρα ,εδώ και μια εβδομάδα βλέπω ένα συγκεκριμένο όνειρο, κοιμάμαι, σπρώχνω τα δόντια μου και νιώθω ότι πέφτουν και προσπαθώ να τα συγκρατήσω εκεί που είναι και μετά από λίγο πέφτουν,ρώτησα 2-3 άτομα, είδα στο ίντερνετ ότι αυτό σημαινει θάνατος ενός συγγενικού προσώπου!!!Ποιος ξέρει κάτι παραπάνω ας απαντήσει!
Πήγαινε στο θέμα: Ονειρο Πεσιμο δοντιων
Μήνυμα στις 24/7/2016 στις 16:08 @Διάφορα
Φυσικα και ναι!!!Και εγω ειμαι στα 17 και θα βγαλω για διπλωμα ,μολις το παρεις το διπλωμα σε δινουν ενα χαρτι που λεει οτι εχεις το διπλωμα και περιμενεις να τυπωσουν την καρτα!!!αποδεκτη αν σε καλυψα!
Πήγαινε στο θέμα: Δίπλωμα
Μήνυμα στις 15/6/2016 στις 16:57 @Θ. Κλημεντίνη
πρωτα πιαστεις την κουβεντα για το πως περναει τις μερες τις,τα χομπι της και οτι βλακια βρεις να την ρωτησεις αλλα να εισαι πανω απο το κεφαλι της,αν ομως σε απανταει μονολεκτικα τοτε μαν ειναι αλλου η δεν της κανεις το κλικ!
Πήγαινε στο θέμα: Πώς να την προσεγγίσω?
Μήνυμα στις 23/5/2016 στις 13:01 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Οταν πας να εξπερματωσεις νιωθεις ενα μουζιασμασε ολο σου το σωμα!!το εχω παθει και εγω αυτο αλλα παλι καλα προλαβα τα χειροτερα!Αποδεκτη εαν σε καλυψα! Πήγαινε στο θέμα: πως καταλαβενω αν εξερματονω
Μήνυμα στις 29/4/2016 στις 14:29 @Sex
Δεν ξερω ντρεπομαι πως να το πω...
Πήγαινε στο θέμα: Εξπερμάτωση!(σοβαρο)
Μήνυμα στις 25/4/2016 στις 16:26 @Sex
Καλησπερα μαγκες ειμαι 17 χρονων και εχω προβλημα με την εξπερματωση απο τοτε που θυμαμαι!!Οταν αυνανίζομαι για 5,10,15, εχω παει και 20-25λεπτα δεν εξπερματωνω και το πεος που πριζεται και γινεται πολυ ογκοδες και παχυ!!Ενω, ο ιδιος παθαινω ονειροξεις τουλαχιστον 2-3 φορες τις εβδομαδα και το μποξερακι γινεται μουσκεμα!!Τι μπορει να φταιει?Στον αυνανισμο δεν εξπερματωνω η θα εξπερματωσω 3-4 σταγονες ενω παθαινω ονειροξεις!!Θα ηθελα αμεση απαντηση!
Πήγαινε στο θέμα: Εξπερμάτωση!(σοβαρο) |