Αποδεκτή απάντηση
Εγώ που έδωσα Πανελλήνιες πέρυσι, έκανα σε όλα τα μαθήματα φροντιστήριο εκτός στην ΑΟΔΕ. Αυτή θέλει μόνο διάβασμα όποτε έκατσα μετά τον Οκτώμβρη και διάδαβα και είχα βρει πάρα πολλές σημειώσεις από καθηγητές μέσω Ίντερνετ. Αλλά έγραψα 15 μόνο και μόνο είχα κάτσει μέχρι τις 4 το πρωί να διαβάζω, και να είμαι σε φάση "Αυτό δεν θα μπει, οπότε δεν το διαβάζω", και μπήκε σαν τελευταίο θέμα, με αποτέσμα να πάρω τα 3 μου.
Βιολογία γενικής έγραψα 16 και σε αυτό έκανα κάτι μικρολαθάκια σε ασκήσεις. Έκει θες βοηθεία απο τα φροντιστήρια για τις ασκήσεις. Τα φροντιστήρια σε τέτοια μαθήματα ειδικά (Βιολογια,ΑΟΔΕ), είναι μόνο κια μόνο για να σε βάζουν να διαβασεις. Πχ εγώ διάβαζα βιολογία καθε φορά μόνο και μόνο επειδή είχα την πίεση απο την καθηγήτρια. Αλλα ΑΟΔΕ, στα τέτοια μου την έγραφα και δεν διάβαζα . Τώρα έκθεση, ε... μια βοήθεια την θες. Αναλόγως όμως, άμα είσαι καλός στο να γράψεις εκθέσεις. Εγώ ήμουν σκράπας και έγραψα 12. Πάλι κάλα που έγραψα κάπως καλά μαθηματικά και πέρασα εκεί που ήθελα.