Προσέγγιση κοπέλας
Μήνυμα #126794 από nickos_pap στις 28 Απριλίου 2014, 5:25μμ
![]() |
Καλησπέρα στην παρέα, με λένε Νίκο είμαι 16 χρονών και δεν είχα ποτέ κάποια σχέση...Αυτο πιστεύω οφειλεται στο γεγονος οτι ειμαι αρκετα ντροπολος και δεν προσεγγίζω εύκολα νέα ατομα...Πρόσφατα είχα γενέθλεια και μου ειχε στειλει μια κοπέλα απο το σχολειο μουμ που μου αρεσει κι' ολας, στο τσατ για χρονια πολλα και μετα πιασαμε την κουβεντα...Θα ηθελα να ξαναμιλησω μαζι της, αλλα κολλάω να τις στειλω γιατι δεν ξερω τι θέμα να συζητήσουμε ή πως να αρχίσω την κουβέντα...Σας παρακαλω τα φωτα σας... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
4
Μήνυμα #126796 από άσχετος στις 28 Απριλίου 2014, 8:53μμ
![]() ![]() μηνύματα: 427 ![]() |
Αποδεκτή απάντησηΜην αγχώνεσαι..Μπορείς να αρχίσεις την συζήτηση για κάτι άκυρο,σχετικά με το σχολείο..Ότι να'ναι ρε παιδί μου και ανάλογα με τι σου απαντήσει,συνεχίζεις...Αν βλέπεις πως μιλάει κάπως ή συνέχεια απαντάει μονολεκτικά,άστο καλύτερα,άλλη φορά..Π.χ. μπορείς να την ρωτήσεις,τι κατεύθυνση θα πάρει του χρόνου στο σχολείο ή για καμιά εκδρομή... Ότι να'ναι αρκεί να αρχίσετε να μιλάτε.. Ααα..Και για να σου μίλησε στο chat κάτι σημαίνει,θα μπορούσε να στο γράψει και στο χρονολόγιο σου.. ;) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #126836 από nickos_pap στις 29 Απριλίου 2014, 10:02μμ
![]() |
Σε ευχαριστω πολύ για την βοηθεια φιλε μου "άσχετε" :) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #126841 από nickos_pap στις 29 Απριλίου 2014, 10:57μμ
![]() |
Α! και κάτι ακομα....τι ειναι καλυτερο, να της πω οτι μου αρεσει ή να της προτεινω να παμε για ενα καφε ; |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #126845 από lenaki19 στις 30 Απριλίου 2014, 1:55πμ
![]() |
σαν κοπελα θα σου δωσω αυτη τη συμβουλη. ποτε δε θα λες σε κοπελα μεσα απο το fb οτι σου αρεσει... προτεινε της να πατε για εναν καφε και μετα τον καφε προτεινε της να πατε μια βολτα και καθηστε καπου ησυχα και πες της το... αλλιως ειναι να της το πεις και να την εχεις μπροστα σου, ετσι θα κοψεις κι αντιδραση ενω απο μια οθονη ειναι ανουσιο γιατι πολυ απλα δε γινεται να καταλαβεις ποια θα ειναι η αντιδραση της. στις πιο πολλες μας αρεσει ο αλλος να ερθει καταμουτρα και να μας πει οτι εχει να μας πει παρα να ειναι "κρυμενος" πισω απο μια οθονη και μας το πει. ![]() |
προφίλάλλα...˵quote˶ |