Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Σκοτεινό παράδειγμα μαύρου χιούμορ: Εξακριβωμένα παρθένος μετά τον τοκετό. Με πιστοποιητικό γιατρού.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Βαρέθηκα ή βαρέθηκε;

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #126783 από ChristiePll στις 28 Απριλίου 2014, 12:40πμ

ChristiePll

Εικονίδιο
μέλος από: 3/6/2013
Αρχικά θα ήθελα να σας ευχαριστήσω εκ των προτέρων και μόνο που ανοίξατε την "ιστορία" μου. Ονομάζομαι Λ. είμαι 18 και εδώ και 7 μήνες έχω σχέση με ένα παιδί απο την σχολή μου τον Π. ετών 19 όλα πήγαιναν αρκετά καλά, μέχρι που έφυγα για 7 μέρες το Πάσχα για να πάω να δώ την γιαγιά μου στο νησί μας διότι γκρίνιαζε πως θα μείνει μόνη της αφού ούτε ο πατέρας μου θα πήγαινε. Το κακό όμως ήρθε όταν στην 3η μου μέρα στο νησί έπεσα πάνω στον καλοκαιρινό μου έρωτα τον Κ. ετών 26, αρχικά αγχώθηκα και δεν του μίλησα όμως επειδή πρόσεξα πως το κατάλαβε ένιωθα την ανάγκη να δικαιολογηθώ και του έστειλα μήνυμα στο κινητό του. Άρχισε να μου στέλνει ξανά και εγώ διασκέδαζα που έδειξε τώρα το ενδιαφέρον που δεν έδειχνε τότε, και ενώ ο Π. μου έστελνε σπανιότατα εγώ σκεφτόμουν και τους δύο περιμένοντας όμως πως και πως το επόμενο sms του Κ. Γυρνώντας στο σπίτι, τα άφησα όλα πίσω μαζί και τον Κ. και γύρισα πίσω στην καθημερινότητα μου με τον Π. το πρώτο βράδυ της επανεσύνδεσης ήταν τρομερό δεν χόρτανα να τον αγκαλιάζω και να τον φιλάω, όμως σήμερα 2 μέρες μετά με έπιασα να μην τον σκέφτομαι τόσο και να ψιλοβαριέμαι να μιλήσω μαζί του ενώ αντίθετα πετούσα κακίες μέσω sms με τον Κ. εφόσον μου έστειλε εκείνος. Μία φίλη μου με ρώτησε αν είμαι όντως τόσο ερωτευμένη ακόμα με τον Π. και προβληματίστικα...

Είναι ο άνθρωπος μου και δεν φαντάζομαι την καθημερινότητα μου χωρίς να του μιλάω, περνάω μία φάση απλά όπως όλοι; ή μήπως ο Κ. γίνεται σημαντικότερος;

Πείτε μου όποια άποψη έχετε θα την δεχτώ με χαρά
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #126784 από lenaki19 στις 28 Απριλίου 2014, 1:12πμ

lenaki19

Εικονίδιο
μέλος από: 5/6/2013
σκεψου το αντικειμενικα. αμα ηταν σημαντικοτερος στη ζωη σου ο κ. τοτε θα ησουν μαζι του και δε θα ησουν με τον π. απλα μια φαση περνας και τιποτα παραπανω. αυτο που σου τραβηξε την προσοχη στον κ. ηταν απλα οτι σου εδωσε σημασια ενω καποτε δε σου εδινε. ειναι καθαρα θεμα εγωισμου. κακα τα ψεματα σε ολες μας αρεσει να τραβαμε την προσοχη, μας κολλακευει πως να το πω. η συμβουλη μου ειναι να καθισεις με τον π. για πιο λογο? γιατι ειμαι της γνωμης οτι οτι τελειωνει μενει στο παρελθον και δε χρειαζεται να χαλασεις αυτο που εχεις τωρα για κατι που ανηκε στο παρελθον. οτι τελειωνει πρεπει να μενει πισω... γιατι ποιος μας λεει οτι αμα το δεχτουμε πισω, θα μας κανει καλο και δε θα ξαναγινουν παλι τα ιδια οπως παλια? γι'αυτο κοιτα τον π. κι ασε τον αλλον να κουρευεται. αυτα απο μενα.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login