Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Εξακόσια εξήντα έξι (666): η συχνότητα εκπομπής του Τρίτου Προγράμματος στα Μεσαία. Αποδεικνύει ότι το κράτος μας έχει αλωθεί από τον Αντίχριστο.
Τρίτη, 26 Νοεμβρίου

Να πω ναι;

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #125313 από someone123 στις 11 Φεβρουαρίου 2014, 7:29μμ

someone123

Εικονίδιο
μέλος από: 11/2/2014
γεια σας,
με λενε φένια και πάω δευτερη γυμνασίου . μου αρεσει πολυ ένα αγορι , τον λενε τακη . είμαστε στο δικο τμήμα και κάνουμε λίγη παρεα , καθόμαστε μαζι ένα δυο μαθηματα (μας βάζουν οι καθηγητές) . εχουμε παρόμοιο γούστο κυρίως όσο αναφορά τη μουσική ... μου αρεσει πολυ . δεν είχα ποτε αγόρι μου τα είχαν ζητησει μερικοί αλλα δε μου άρεσαν οπότε ειπα οχι . μου ζήτησε να τα φτιαξουμε του ειπα δε ξερω θα σου πω μες στη βδομάδα , γτ δεν τον ξερω σχεδόν καθόλου , γτ φετός πήγα στο σχολειο που ειμαι τώρα . τι να κανω ; να το πω ναι ; τι πρέπει να κανω ; μήπως αυτο ειναι χαζό ;
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #125316 από Dieftharmenos στις 11 Φεβρουαρίου 2014, 8:14μμ

Dieftharmenos

Εικονίδιο
μέλος από: 23/1/2014
Γεια σου και σε εσενα.

Αν σου αρεσει φυσικα θα του πεις ναι.Θα τον μαθεις μεσα απο την σχεση.Εισαι πλεον σε ηλικια για να αρχισεις να παιρνεις εμπειριες και να ωριμαζεις και ειναι μια καλη ευκαιρια να ξεκινησεις.

Πες ναι και αν ξενερωσεις η καταλαβεις οτι δεν τον θες πραγματικα(πραγμα συχνο σε τετοιες ηλικιες) μπορεις ευκολα να του πεις να χωρισετε.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login