Γνωριμία σε καφετέρια
Μήνυμα #122755 από kostragan στις 04 Σεπτεμβρίου 2013, 2:01πμ
Γεια σας φίλες και φίλοι Εδώ και λίγο καιρό συχνάζω με τους φίλους μου σε μια καφετέρια όπου εργάζεται μια ωραία κοπέλα. Κάθε φορά σου πάω παρατηρώ ότι και αυτή με κοιτάζει και γι αυτό λέω να της τη πέσω. Σκέφτηκα λοιπόν για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση να της αφήσω στο τραπέζι ένα χαρτί με τον αριθμό μου και οπότε είναι έτοιμη να με καλέσει. Εσείς τη γνώμη έχετε; Ευχαριστώ!!! | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
6
Μήνυμα #122760 από Epistimon στις 04 Σεπτεμβρίου 2013, 1:13μμ
![]() |
Αποδεκτή απάντησηΚαλησπερα φιλε. Εαν οντως σε κοιταζει και αυτη τοτε νομιζω οτι δεν το κανει απο ευγενεια και μονο. Αυτο που θα σου ελεγα να κανεις ειναι αυτο που εκανε και ο φιλος μου πιο παλια και καταφερε να την κερδισει. Οταν πηγαινεις σε αυτη την καφετερια θα την χαιρετας πρωτα και θα προσπαθεις να πιανεις και λιγη κουβεντα. Οταν σε κοιταει θα την κοιτας και εσυ.Μην την αγνοεις εαν οντως σε κοιταει. Δηλαδη μη λες σε φιλους σου να την βλεπουν και να σου λενε εαν σε κοιταει.Εσυ και μονο εσυ θα κανεις τις κινησεις. Αφου σιγουρευτεις και καπως πως δεν εχει σχεση τοτε εισαι ετοιμος για επιθεση. Θα σου ελεγα εαν εχεις και πιο πολυ θαρρος να της εδινες το χαρτακι με τον αριθμο σου FACE TO FACE λεγοντας της "αυτος ειναι ο αριθμος μου και οποτε θελεις παρε" η "αυτος ειναι ο αριθμος σου και αμα ενδιαφερεσαι παρε". Εαν εισαι λιγο ντροπαλος για αυτα τοτε αφησε το χαρτακι στο τραπεζι και σιγουρεψου οτι θα το παρει ΑΥΤΗ...εαν σε βοηθησα κανε ΑΠΟΔΕΚΤΗ την απαντηση! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #122767 από kostragan στις 04 Σεπτεμβρίου 2013, 5:24μμ
ευχαριστω πολυ φιλε για τις συμβουλες σου!!!πανω-κατω ετσι σκεφτομαι να κανω...Πως θα φαινοταν αν τις αφηνα και καποιο φιλοδωρημα οποτε πηγαινω;Μηπως ειναι πολυ ακραιο κατι τετοιο; Περιμενω κι αλλες προτασεις. Ευχαριστω!!! | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |